Bibis lett Harry herceg háta, miután Vilmossal dulakodott

2023. január 05. 08:38

Drámai jelenetekről számolt be a volt katonatiszt brit herceg.

2023. január 05. 08:38
null

Ugyan alig néhány hete jött ki Harry herceg és felesége, Meghan Markle dupla trilógiára bővített netflixes sorozata, III. Károly brit király kisebbik fia most újra jelentkezett, és ezúttal könyvben mesél olyan részleteket magánéletéről,

amik a minapi sorozatból valamiért kimaradtak.

Tettlegességig fajult egy veszekedése a bátyjával, Vilmos herceggel 2019-ben – állítja Harry herceg a megjelenés előtt álló életrajzi könyvében a The Guardian szerint.

Harry állítása szerint saját lakásában veszett össze Vilmossal, aki „nehéz esetnek” és „gorombának” nevezte az öccse amerikai feleségét, Meghan Markle-t. Harry kiment a konyhába, de Vilmos követte őt. Adott bátyjának egy pohár vizet, hogy lehiggadjon, de Vilmos sértegetni kezdte, majd jött a dulakodás.

„Megragadott a galléromnál fogva, elszakította a nyakláncomat és... a földre lökött” – állítja Harry, majd részletezi, hogy

ráesett a kutyájuk táljára, ami eltört a súlya alatt, a darabjai pedig megvágták a hátát.

„Feküdtem ott egy pillanatig, kábultan, aztán felálltam és mondtam neki, hogy tűnjön el” – folytatja Harry herceg. Vilmos még további bunyóra hívta őt, de aztán elment, utána viszont visszajött bocsánatot kérni, és azt is hozzátette, hogy Meghannek ne mondja el – így Harry.

Az ifjabb herceg először nem is mondta el Meghannek a történteket, előbb saját terapeutájával osztotta meg a drámai fejleményeket. De aztán Meghan észrevette a sebet a hátán, ezért elmondta neki is. Visszaemlékezése szerint Meghan „nem volt meglepett vagy olyan dühös. Szörnyen szomorú volt”.

A herceg a Spare (Tartalék) címet adta január 10-én megjelenő könyvének.

Harry és Meghan filmsorozatáról itt írtunk bővebben:

 

Harry, Meghan és a privilegizáltság nyomorúsága

Jó, essünk túl a pozitívumokon, a dokumentumfilm erényein és lényegi tartalmain: Egy: Harry hercegnek van egy gyermekkorától hordozott élettragédiája, édesanyja kiskamaszkori elvesztése és eközben a születésétől fogva őt sújtó, folyamatosan nyilvános élet, ami miatt megérdemli az együttérzést. Kettő: Meghan Markle nem ostoba tyúk, hanem egy gyerekkorától kezdve szorgalmas, értelmes, törekvő, céltudatos nő.

 

(Forrás: Guardian, HVG)

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dodek01
2023. január 05. 18:06
Háború egy vödör szarban !
Dr Bubo
2023. január 05. 16:59
Báncsák a kisherceget!
fatman
2023. január 05. 16:52
ki a faszt érdekel az ócska szappanopera a nigger kurváról???
szodabár
2023. január 05. 15:46
A zabiherceg meg a feka némber még mindig onnan szeretne enni, ahová szartak. Egészségükre. A többiek meg hülyék, hogy hagyják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!