Videón, ahogy egy szerb képviselő pornót néz a parlamentben

2023. február 07. 11:26

Koszovó volt a téma, hát előkapta a mobiltelefonját.

2023. február 07. 11:26
null

A szerb köztársasági képviselőház múlt heti ülésén a Szerb Szocialista Párt képviselője, Zvonimir Stević pornófilmet nézett a mobiltelefonján – írja a Szabad Magyar Szó. 

A kínos esetre érdekes fényt vet a tény, hogy a koszovói származású Stević pont akkor döntött a pornófogyasztás mellett, amikor egy Koszovó kérdése miatt összehívott ülésen vett részt.

Mint a portál írja: a 65 éves képviselő hatodik mandátumát tölti éppen a képviselőházban, a Korrupcióellenes Ügynökség honlapján levő adatok szerint a havi fizetése a képviselői pótlékkal 1222 euró, emellett 770 euró nyugdíjat is kap, s tagja a Koszovó és Metóhiával megbízott bizottságnak.

Az ominózus esetről készült videófelvételt itt tekintheti meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lutra
2023. február 07. 16:00
Szerencsétlen pornófüggő... A neje gondolom nem akar pornószínésznőt alakítani.
Hannibal
2023. február 07. 15:14
Lehet a csaj a filmben albán, a fickók meg szerbek...
Páter Gregor
2023. február 07. 14:54
Lásd, miben volt nettó híja: Koszovó és Metóhia. Már elhagy ott por nózit, hol ő nagyot pornózik. Ily pásztort nem koszol óra, fittyet is hány Koszovóra. Néped nem győz zokogni. S te? Hova lesz így az ognyiste? Már a rosseb kunyerálna! Jött egy kisebb numerára. Betelt a billikom! Ez ő, kit vár alant Rigómező.
p laci 51
2023. február 07. 14:49
Legalább nem hülyeségekkel foglalkozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!