Véget ért Harry és Meghan podcastbiznisze

2023. június 16. 09:20

A Spotify és a sussexi hercegi pár közös megegyezéssel vetett véget a közös munkának.

2023. június 16. 09:20
null

Harry és Meghan cége közös nyilatkozatot adott ki a streamingszolgáltatóval, amelyben arról írnak, hogy „kölcsönös megegyezés alapján külön utakon folytatják”. A Spotify külön is megerősítette, hogy nem folytatják Meghan Archetypes című sorozatát, amelyben 2022 augusztusi indulása óta 12 epizód ment le – számol be a BBC

A podcast-szerződés volt a pár egyik legfontosabb kereskedelmi megállapodása,

miután 2020-ban felhagytak a királyi kötelességekkel és az Egyesült Államokba költöztek.

Amikor 2020 végén bejelentették a műsorsorozat elindítását, a herceg azt mondta, hogy „különböző nézőpontokat szeretnének megmutatni, olyanokat, amiket kevesen képviselnek”.

A Spotify és az Archewell Audio, a pár tartalomkészítő cégének közleménye szerint

Azzal kapcsolatban, hogy miért bontották fel a szerződést, csak találgatások vannak. Amerikai médiajelentések szerint a hercegi pár nem teljesítette a Spotify által megkövetelt tartalommennyiséget, ezért nem tudtak végül megegyezni a folytatásról. 

Nyitókép: Toby Melville / POOL / AFP 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
remi
2023. június 16. 18:21
Az olasz sajtó kevésbé szemérmes a részletekkel kapcsolatban, szerintük a valóságban kirúgták (papíron közös megegyezés) a spotify-tól herri a kóklert meg az aranyásó nigger luvnyát, ezzel 20 millió ajrót buktak, bár a digó sajtó már azt is tudni véli, hogy az aranyásó nigger luvnya hamarosan beadja a válókeresetet, de egyelőre van még egy komoly tétel a serpenyőben amit le a akar nyúlni: a netflix nevű szargyárat ugyanis 150 millió ajróra húzták le. https://www.ilgiornale.it/news/personaggi/accordo-chiuso-reciprocamente-harry-e-meghan-divorziano-2168255.html
bagira
2023. június 16. 14:15
Meghan a Soros ügynöke állandó feszültséget gerjesztett , végül ő futamodott meg , angol királyságot tönkre akarta tenni Harryt behálózta a leggyengébb láncszemet . Célzott is rá .
pbetti87
2023. június 16. 12:29
Majd minden úgy lesz, ahogy MM mondja. :) (elég csak ránézni a kiemelt képre, süt a pillantásából, hogy irányítja ezt a nyomorult papucsot)
Lord Vader
2023. június 16. 10:40
Jó, de kit érdekel a pudingképű bohóc és a ribanca? Ennek van manapság hírértéke?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!