A bevizelős dél-szudáni elnöknek meggyűlt a baja a tolmácsgéppel, Putyinnak kellett segítenie neki (VIDEÓ)

2023. szeptember 29. 14:33

Kommunikációs nehézségekbe ütközött a cowboykalapos elnök.

2023. szeptember 29. 14:33
null

Dél-Szudán elnöke, Salva Kiir Mayardit legutóbb a folyóügyeivel került be a hírekbe, amikor az illusztris autópálya-átadáson nem bírt magával a himnusz alatt és összevizelte magát.

Most a tolmácsgéppel gyűlt meg a baja: percekig próbálkozott a készülékkel, de az láthatóan kifogott rajta, sehogy se bírta alkalmazni a segédeszközt. Kínjában még Putyin is mutogatta, hogy hogyan kell a fül mögé helyezni, de a 72 éves vezetőnek csak nem jött össze a dolog. Végül egy segítő képében megérkezett a felmentősereg, ami után elhárult a kommunikációs nehézség.

Nyitókép: YouTube

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kikicsoda
2023. szeptember 29. 17:14
Mandi ... mások, különösen öreg emberek, a hirtémába nem vágó személyes, egészségügyi problémáin csámcsogni, gúnyolódni, megalázó személyeskedés, és mint olyan, szégyenletes és gyalázatos ... Akkor is ha az illetővel politikailag nem egyeztek Syégyeljétek magatokat.
rasdi1
2023. szeptember 29. 16:46
72 éves korban már előfordulhat az inkontinencia. Felesleges ezen csámcsogni. Igaz, ha van, akkor fel is lehet rá készülni.
hátakkor
2023. szeptember 29. 16:31
Nem könnyű..
alex55
2023. szeptember 29. 15:59
mi lett volna ha ugyanez a szitu, csak a Putyin helyén a Biden ül ? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!