Elárverezik az oroszok Zelenszkij házát

2023. szeptember 16. 11:17

Több ukrán üzletember ingatlanjára ugyanez a sors vár.

2023. szeptember 16. 11:17

A Krímbe telepített orosz hatóságok szombaton közölték, hogy mintegy 100 ukrán ingatlan, köztük egy Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tulajdonában lévő ingatlan eladását tervezik – értesült a Reuters.

Vlagyimir Konsztantyinov, a krími parlament elnöke elmondta, hogy az államosított ingatlanokat hamarosan eladják: 

a hatóságok már meg is tartották az első nyolc árverést az ukrán üzletemberek ingatlanjaira.

Az adásvételi szerződések értéke több mint 815 millió rubel (8,51 millió dollár) – közölte Konsztantyinov a Telegram-oldalán.

A nemzetközileg Ukrajna részeként elismert Krím 2014 óta Moszkva ellenőrzése alatt áll, amikor Oroszország annektálta a Fekete-tengeri félszigetet, nyolc évvel Ukrajna teljes körű megszállása előtt – emlékeztetett a lap.

***

Nyitókép: MTI, EPA, Az ukrán elnöki hivatal sajtószolgálata

 

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. szeptember 16. 16:01
AZT lehet tudni pontosan, ennek a TETŐTŐL talpig becsületes, tisztességes ZELENSZKIJNEK hány ingatlanja van úgy összesen, mindenfelé?
KBA98
2023. szeptember 16. 13:53
De akkor mindet!
johannluipigus
2023. szeptember 16. 13:46
Neki már úgyse kell.
Akitlosz
2023. szeptember 16. 13:28
"" nyolc évvel Ukrajna TELJES KÖRŰ megszállása előtt" Vajon mire gondolt a költő? " Akitloszmariam 2023. szeptember 16. 13:27 Diákmunkások fordították a cikket google-lal, nem tudnak se angolul, se magyarul, se az idejüket nem fizetik meg. Senki dolgozó nem olvassa el a Mandiner cikkeit. Az sem, aki írja vagyis csak másolja azokat, sem lektor, sem korrektor, sem cenzor, sem szerkesztő, sem főszerkesztő, sem alszerkesztő, se segédszerkesztő, sem nyomdász, se meós. Még a kutya sem. A lényeg, hogy minél kevesebb munkával minél több kattintást érjen el az újság. Abból meg pontosan olyan színvonaltalan újság az eredmény, mint a Mandiner.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!