Itt a legújabb „woke hülyeség”, jövőre már a játékboltokat is szabályozzák Kaliforniában – mutatjuk, hogyan

2023. december 10. 17:17

Kötelező lesz gendersemleges játékot árulni, de sok más szabályozás is született Kaliforniában.

2023. december 10. 17:17
Két demokrata: Gavin Newsom kaliforniai kormányzó Joe Biden amerikai elnökkel

Gendersemleges gyerekjátákokat is kell árulnia ezentúl a kaliforniai játékboltoknak. Aki megszegi a rendelkezést, tehát nem árul uniszex játékokat, azt megbüntetik – írják a lapok

A rendelkezés az ötszáz főt vagy többet alkalmazó kiskereskedőkre vonatkozik, megsértése pedig, az életbe lépést követő 2024. január elseje után első alkalommal 250, második alkalommal 500 dollár bírságot von maga után. 

A beterjesztők az LMBTQ-emberekre gondoltak a törvény megfogalmazásakor, de e „nemi sztereotípiákat” is már gyermekkorban le akarják törni.

A törvényt még 2021-ben hozták, de csak 2024. január elsejével lép életbe.

Melissa Melendez volt republikánus szenátor, aki ellenezte a törvénytervezetet, azt mondta, szerinte hagyni kéne a szülőket, hogy legyenek szülők, és döntsék el ők, mi jó a gyereküknek. 

A New York Post így kommentálta a szabályozást: ez a „legutóbbi kaliforniai woke hülyeség”.

Ezt is ajánljuk a témában

Szakmányban fogadja el Newsom a gendertörvényeket

Gavin Newsom demokrata kaliforniai kormányzó nevéhez számos hasonló gendertörvény fűződik. 2023 szeptemberében például olyan törvényt fogadtatott el, ami csökkenti az olyan iskoláknak nyújtott támogatást, amelyek nem szeretnének LMBTQ-dolgokat tanítani, és így nem tesznek eleget a kaliforniai inkluzivitási követelményeknek.

Newsom azt nyilatkozta, hogy ez a törvény szerinte modellként szolgál egész Amerika számára.

Csak azon a héten Newsom másik tíz gendertémájú, a homoszexualitást és a transzneműséget kezelő törvényt írt alá. Az egyik, a Safe and Supportive Schools Act kötelezi az iskolai alkalmazottakat, hogy részt vegyenek az „LMBTQ-gyermekek” szükségleteiről szóló képzésen. Egy másik törvény a K-12 típusú (12 évfolyamos) köziskolákat kötelezte, hogy 2026-ig létesítsenek „all gender”, azaz minden nemi irányultságnak szóló mosdókat. Egy harmadik az olyan vállalkozásokat kötelezi, amelyeknek helységeiben csak egyszemélyes mosdó van, hogy azt „minden gendernek” szólónak tüntessék fel. 

Egy további szabályozás, ami úgyszintén a K-12 iskolákra vonatkozik, arra utasítja a közoktatási szuperintendenst, hogy

hívjon össze tanácsadó munkacsoportot az LMBTQ+ tanulók szükségleteinek azonosítására és az őket támogató intézkedésekre vonatkozó ajánlások megtételére.

Newsom aláírt egy felsőoktatásra vonatkozó törvényjavaslatot is, ami megköveteli, hogy az állami felsőoktatási intézmények frissítsék a nyilvántartásokat, úgy, hogy azok tükrözzék az egyén preferált nemi identitását és nevét; azt is megkövetelik, hogy az egyetemi informatikai rendszerek képesek legyenek erre.

A Newsom által aláírt további törvénytervezet előírja, hogy a bíróságok bizalmasan kezeljék az információkat, amikor egy 18 évnél fiatalabb személy neme vagy nemi azonosítójának megváltoztatása iránti kérelmet nyújt be, és korlátozza a hozzáférést az iratokhoz.

Gavin Newsom kormányzót az egyik legesélyesebb, potenciális demokrata elnökjelöltnek tekintik, ami a jövőt illeti.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. december 15. 21:28
Ez z LMNOPQ-t be kellene tiltani. Na főleg a Mandineren! De mindenhol máshol is. Már a buzeráns mosdók léte is erősen átnevelő célzatú.
Palatin
2023. december 14. 16:23
Nagyon is lehetséges, hogy Orbán józansága a Nyugat örültségeivel szemben a világot megmentette egy atomháborútól. Nyugaton olyan hangok nyernek ugyanis teret, hogy ha Orbán nem fékezett volna, a Nyugat sokkal vadabbul mehetett volna szembe az oroszokkal. De azt nem teszik hozzá, hogy az oroszok válasza is sokkal vadabb lett volna. A migráció végzetes hatásaitól nem tudjuk megmenteni Európát, mert ök eltökéltek, hogy bármi jöhet, csak nehogy Orbánnak legyen igaza. Most már arról is szó van, hogy Nyugaton így gondolkodnak: "Ha mi már belefulladunk a migrációba, akkor aztán végképp nem engedhetjük meg a magyaroknak, hogy ök meg megússzák szárazon és ott legyenek a temetésünkön, ahogy 1920-ban Apponyi Albert gróf megigérte." MA A NYUGATOT PANCSEREK VEZETIK, EZ TESZI VÉGZETESEN VESZÈLYESSÈ A HELYZETET, ÉS KILÁTÁSTALANNÁ A JÖVÖT.
2023. december 14. 16:19 Szerkesztve
A hülyeség útjára elsösorban azért nem szabad rálépni, mert nehéz arról lelépni vagy visszafordulni. Az is olyan egy kicsit mint a háború, künnyü elkezdeni, de nehéz abbahagyni. Mert feladni valamit, amibe már sok mindent, - pénzt, energiát, tekintélyt, rönomét stb. -, belefeccelt az ember, az óriási lebögés, hatalmas imidzsveszteség. Sok esetben inkább a teljes pusztulás jön szóba, mint a megkezdett út megszakítása. Ez folyik manapság a nyugati Woke és más örültségekkel. De az uniónak is gyakorlatilag lehetetlen lelépni az "Ukrajnát támogatjuk, ameddig szükséges" c. útról. Igy ez valójában az az út lesz, hogy "Ukrajnát támaogatjuk, ha beledöglünk is." Tehét itt azzal az általános emberi pszichológiai jelenséggel állunk szembe, - aminek a politikához igazában nincs is köze -, hogy "Inkább meghalni, mint feladni" És ezt akarják a brüsszeli pszichpaták velünk normális emberekkel végig csináltatni. VIGYÁZAT BRÜSSZELBEN MÁR A PSZCHOPATOLÓGIA VETTE ÁT A VEZETÉST.
Ehetős Odó
2023. december 10. 22:25
Degenerált barmok. No de nem baj: jönnek majd az egészséges barbárok és kisöprik ezt az életre alkalmatlan bandát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!