Kaczynski nemet mondott a genderelméletre és az Európai Ügyészség befolyására

2024. január 28. 23:11

A volt lengyel kormányfő az országjárása alkalmával szögezte le a véleményét.

2024. január 28. 23:11
null

Mind a genderelméletet, mind az Európai Ügyészség által a gyűlöletbeszéd ellen tervezett törvényt határozottan elutasította Jaroslaw Kaczynski volt lengyel kormányfő. A Jog és Igazságosság (PiS), a jelenlegi vezető ellenzéki párt elnöke, Lublinban, pártja országjárásának keretében tett látogatásán beszélt erről.

Ezt is ajánljuk a témában

Felszólalásában kitért többek között a nemzeti identitásra, illetve az Európai Ügyészséghez való csatlakozás szándékára is.

„Lengyelországban tombol a gyűlöletbeszéd, ráadásul teljesen büntetlenül. El akarnak nyomni mindenféle ellenállást az erkölcs és a nemzeti pedagógia terén folyó offenzívával szemben. Minden ellen, ami az erkölcsök, a normalitás szférájába tartozik.

Mi meg akarjuk védeni a normalitás szféráját. Ha itt az első sorban ülőkre nézek, nincs kétségem afelől, hogy ki a férfi és ki a nő. És azt szeretném, hogy ez így is maradjon.

Ez egyszerűen a természet rendje, amely az emberi génekbe van írva, és amit nem lehet kétségbe vonni. Tudom, hogy ez ma reakciós nézetnek minősül, de kitartok mellette”jelentette ki Kaczynski a wPolityce.pl lengyel hírportál tudósítása szerint.

Fotó: Mateusz Wlodarczyk/NurPhoto via AFP

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. január 30. 06:39
Erről a vonatról lemaradtál polák balfasz! Leszavaztak a saját polák társaid, megszavazva azt, ami ellen ágálsz. Talán amikor hatalmon voltál nem a sajàtjaid szarrà szopatásán és a haborús uszitason kellett volna ügyködnöd. Leqrtad. Nem kicsit, nagyon. Minden szavad téged vádol, aki amikor tehette volna nem tette, amikor tudhatta volna, nem tudta, amikor merhette volna, nem merte.
EJP1
2024. január 29. 17:01
Normális ember 0, azaz nulla toleranciát mutat a gender idiotizmussal szemben.
Leskelődő
2024. január 29. 10:09 Szerkesztve
xxx
ertönszena
2024. január 29. 09:10 Szerkesztve
„Tudom, hogy ez ma reakciós nézetnek minősül, de kitartok mellette”. Az elmebeteg nyugat eljutott az ő felfogóképességét messze-messze meghaladó törvényszerűségek tagadásáig. A nemiséget és lényegében minden mást meghatározó genetikai kódot olyan tudati szinten „írták”, amelyhez mi, abszolút beszűkült tudatú lények soha nem érhetünk fel. A Tagadás által táplált, végtelenül ostoba emberi hitványság a „teremtésnek” nevezett folyamat megvétéséig vitte el a fajtánkat; a fajunkat, amely ezekben az évtizedekben nem felemelkedik, hanem visszaállatiasodik. Aki ezt nem látja, annak a tudata az örök sötétségre van kárhoztatva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!