Biden beszólt Trumpnak, aki golferedményeivel dicsekedett

2024. március 25. 11:15

Golfgyőzelmei miatt froclizza Biden Trumpot.

2024. március 25. 11:15
null

Kifigurázta Trumpot Joe Biden, amiért azzal dicsekedett, hogy két golftrófeát nyert saját golfklubjának tegnap esti díjátadóján vasárnap este a The Hill szerint.

„Gratulálok, Donald. Micsoda teljesítmény” – írta Biden az X-en (korábban Twitter). Biden csatolt egy képernyőfotót is Trumpnak a Truth Socialon közzétett posztjáról.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ma este a West Palm Beach-i Trump International Golf Clubban, az AWARDS NIGHT-on átvehetem a THE CLUB CHAMPIONSHIP TROPHY & THE SENIOR CLUB CHAMPIONSHIP TROPHY-t. MINDKETTŐT MEGNYERTEM!” – írta Trump.

Már mindkét elnök megszerezte pártja jelölését a novemberi elnökválasztása. A kampány az elmúlt hetekben felpörgött. A verseny rendkívül szoros. A The Hill/Decision Desk HQ országos közvélemény-kutatási átlaga szerint Trump mindössze egy százalékponttal vezet Biden előtt.

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2024. március 25. 18:46
Joe bácsi már annak is tud örülni, ha legalább egyszer tisztába teszik egy nap...
alexandrosz-2
2024. március 25. 18:17 Szerkesztve
Bidé nem "szólt be" senkinek az eltelt èvtizedben. Jó esetben képes felolvasni, amit leirnak neki, de néha még azt se.
lauderstenonis-2
2024. március 25. 14:19
Trump nagyon vicces. A new york-i ingatlanmágnás, saját golfpályával elhitette a csóró amerikaiakkal, hogy az elit ellen van. És az a legviccesebb, hogy a legelitebb elit tagjának ezt a kamuzását az idióta republikánusok el is hitték.
cheriff-2
2024. március 25. 12:49
Lényegtelen. Ma már nem működik a voteshaming Trump ellen. A feketék és a latínók nagy része is átáramlik Trump oldalára. Míg a demokraták azon onanizálnak, hogy hogy lehet az illegális migránsokat illegálisnak nevezni, miért nem undocumentednek nevezte a gyilkost a beszédében a vén pedo, meg a latino és latina helyett kitalálták a latinx gendersemleges valamit, addig az alsóbb rétegeket a határhelyzet, az infláció, a megélhetés érdekli. Kérdezd meg Chicago vagy New York kisebbségeit, miért fognak most másképp szavazni. Persze a suburbia sokmilliós palotáiból könnyű jóemberkedni, de úgy néz ki, Trump több swing state ben is 5%-nál többel vezet, és ez fog számítani. Itt most a diktátorozás el fog sorvadni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!