Zaklatta a demokrata szenátort, kidobták a teremből a klímaaktivistát (VIDEÓ)

2024. március 06. 15:17

Joe Manchin demokrata szenátor klímaaktivisták össztüzébe került egy egyetemi rendezvényen.

2024. március 06. 15:17
null

Nyitókép: Youtube

***

Joe Manchin éppen egy rendezvényen vett rész a Harvard Egyetemen, mikor egy fiatal klímaaktivista jelent meg és obszcén sértéseket vágott a demokrata szenátor fejéhez  – számolt be a New York Post. 

„Eladtad a jövőnket, és meggazdagodtál, te beteges f***” – kiabálta a fiatal aktivista. 

A megjegyzés láthatóan nem tetszett a centrista szenátornak, aki azonnal felállt, és gyorsan az aktivista felé vette az irányt, de egy közelben álló férfi (feltehetően a politikus stábjának egyik tagja) megállította, és kilökte a tüntetőt az ajtón. 

Az esetről készült videó:

A Climate Defiance nevű aktivista csoport több felvételt is közzétett az X-en az incidensről, és magára vállalta a rendbontás megszervezését.

A tüntetők közül többen Manchin széke mögé álltak, és a lökdösődés után is folytatták a rendezvény megzavarását, azt skandálva, hogy „Támogassátok a jövőnket, ne a profitotokat.”

„Nem akartok leülni valahova, hogy beszélgethessünk?” – kérdezte a nyugat-virginiai szenátor a tüntetőktől, akik azonban nem voltak erre hajlandóak. Joe Manchin tavaly bejelentette: nem indul el a 2024-es választáson. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:25
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­­ö­­g­ö­­­s­ ­­­l­­­á­­n­­y­­o­k­­ ­­­v­­­á­r­­­n­a­­­k­ ­­­r­­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
Akitlosz
2024. március 06. 16:09
Igen, demokráciában így kell csinálni. Az ellentüntetők a demokrácia ellenségei. Ugyan nem a demokratikus jogaikkal élnek, hanem éppen másokat akarnak megfosztani a jogaik gyakorlásától. Tüntethet aki, ahol és amiért csak akar, de nem ott, nem akkor és nem az ellen, amiért mások már tüntetnek. A rombolni, mások rendezvényeit tönkretenni akaró ellentüntetők elleni erőszakos fellépés teljesen jogos.
Akitlosz
2024. március 06. 16:05
Ezt így kell csinálni. Szakszerű intézkedés volt.
nemecsek-3
2024. március 06. 15:31
Demokráciában így csinálják. Nekünk még tanulni kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!