A rendőrökre is rátámadtak az Izrael-ellenes tüntetők New Yorkban

2024. május 19. 09:26

A brooklyni tüntetésen a szabad Palesztinát éltető mintegy 250 fős tömeg összetűzött a kivezényelt rendőrökkel.

2024. május 19. 09:26

Nyitókép: Palesztinpárti tüntetők emlékeznek meg a Nakbára New Yorkban 2024. május 18-án  /  fotó: John Lamparski / AFP

Egyre indulatosabb tiltakozókkal kell megbirkózniuk az amerikai rendőröknek. Szombaton Brooklyban mintegy 250 Izrael-ellenes tüntető demonstrált, és a kivezényelt rendőröknek kényszerintézkedéseket kellett bevetniük az őket is inzultáló tüntetők ellen.

Az egyenruhások megpróbálták az utcákról a járdára terelni a kisebb tömeget, de a tüntetők dobálni kezdték őket.

 Azt kiabálták, hogy 400 millió dollárt költ a rendőrség az Izrael-ellenes tüntetések elfojtására New Yorkban, hogy addig nem hallgatnak, míg létre nem jön a szabad palesztin állam, mások hitetlen disznóknak nevezték a rendőröket, valaki pedig azt kiabálta, hogy Biden elnök már túl öreg, úgyis nemsokára meg fog halni.

A rendfenntartók a hangadók közül egy tucatot őrizetbe vettek, 

megbilincseltek, majd furgonokban a közeli rendőrsörsre szállítottak – írja a New York Post.

A környéket ezt követően nagy erőkkel biztosította a New York-i rendőrség. A bulvárlap szerint a helyi lakosokat már nagyon zavarja, hogy a palesztinpárti fiatalok spontán tüntetései folyamatosan fennakadásokat, káoszt okoznak a negyedek megszokott hétköznapi életében.

--

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­É­r­t­­­é­­k­­­e­­l­­d­ ­­a­­­ ­­s­z­­­e­x­i­­­ ­­­p­­u­­n­­­c­­­i­­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Szvv
2024. május 20. 14:17
Miert kell ezen csodalkozni? Ilyen a termeszetuk.
asszaur
2024. május 20. 09:43
Mégegyszer megismétlem: A gázai övezet 1967 òta koncentrációs tábor. Nem értem, a csodálkozást, hogy ezek most, 55 év után fellázadtak. A párszáz túszt is azért ejtették, a terv 2000 volt, hogy az izraeli börtönökben levó palesztin túszokat kiváltsák. Méltányos ajánlat. Hamas harcosai october 7-i koncentrációstábor lázadás pillanatában tudták, hogy mind halottak. Tudniillik egy 10 szeres számbeli túlerôben levô, állig felfegyverzett hadsereggel mentek szembe, ami mögött a pénzhatalom végtelen pénzzel áll. Ha valaki túl is éli véletlenül a harcokat, azt a Moszad megtalálja az egész világra kiterjedô hálózata segítségével. Én csodálattal tekintek ŕájuk! Kiváncsi lennék, hogy Mo-on lehetne-e találni 25 ezer férfit, aki hajlandó lenne meghalni nemzetéért.
Tommaso
2024. május 19. 20:40
4-5 arab ország SOKSZOROR TÚLERŐVEL támadt Izraelre a korábbi arab -izraeli háborúkban. És mindig az arabok voltak az agresszorok. AGRESSZOROK A nácikat és japánokat sem sajnálta senki a II. vh-ban, mert 50 millió ember halt meg értelmetlenül .- MIATTUK. Az állatias kegyetlenségű arab terroristákat se sajnáljuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!