Tömegverekedés tört ki egy német strandon, egymás fejét is beverték

2024. május 11. 08:17

Negyven ember kapott össze a szabadtéri uszoda megnyitóján Neubrandenburgban.

2024. május 11. 08:17

Fotó: Unsplash

A welt.de arról ír, hogy tömegverekedés tört ki egy neubrandenburgi szabadtéri uszoda megnyitóján pénteken. 

Az egyik résztvevő súlyos fejsérüléseket szenvedett, de többen megsérültek rajta kívül is, a rendőrség nyomoz, írják. Kiderült: nagyjából negyven ember kapott össze, „kamaszok és fiatal felnőttek”. 

A rendőrség nyomozást indított garázdaság és testi sértés miatt, de egyelőre nem tudni, miért verekedtek össze, teszik hozzá. Hangsúlyozzák: 

a fiatalok vitatkozni kezdtek, ami verekedésbe torkollott, egy 17 éves fiút súlyos fejsérülésekkel szállítottak kórházba

 a mentők, és minimum négyen könnyebben megsérültek. A szervezők „az agresszív hangulat miatt” félbeszakították a rendezvényt.

 A szabadtéri uszoda megnyitójára mintegy 2000 ember érkezett, írják.
 

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paplacs
2024. május 12. 11:29
Ugyan már. Mindegyik külön külön elszigetelt esett volt. Mentálisan instabil fiatalok. Még kell értenünk a kulturális különbségeket. Amúgy is ők tartják el az elöregedő német jóléti társadalmat, ezért hasznosak. Illetve mindegyik szír agysebész volt.
zrx8
2024. május 12. 06:38
Azért bátrak ezek a közel-keleti muszlimok és afrikai négerek, hogy egy ilyen verekedős, veszélyes országba menekülnek, mint Németo.
Hohokam
2024. május 11. 21:19
Nyilván mind bőrnadrágos jódlizó söröskriglit lengető szőke hájas vastagnyakú Hansie.
Málaga21
2024. május 11. 17:19
fiatalok aha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!