Nem lép fel Sting Pécsett

2010. március 24. 11:55

Nem lép idén Pécsett az Európai Kulturális Főváros sztárvendégeként beharangozott Sting, mert nincs olyan dátum ami a zenésznek és a szervezőknek is megfelelne.

2010. március 24. 11:55
Sting már a második világsztár, akit beharangoztak a programsorozat egyik fő attrakciójaként, de rendezvénye meghiúsult. Egyes információk szerint eredetileg a U2-t szerették volna elhozni a kulturális fővárosba, de a tárgyalások a megfelelő helyszín hiánya miatt nem vezettek eredményre. Az eredeti tervek szerint a zenész a Pannon Filharmonikus zenekarral lépett volna fel, ám Stingnek csak egy novemberi időpont lenne megfelelő. Ilyenkor azonban már nem lehet szabadtéri helyszínen megrendezni a koncertet, Pécs városa pedig nem rendelkezik megfelelő befogadóképességű fedett létesítménnyel.

Az EKF menedzsmentje a korábbi gyakorlathoz igazodva nem kívánt válaszolni a sztárvendégekkel kapcsolatos kérdésekre. Ruzsa Csaba, a Pécs2010 Menedzsment Központ ügyvezetője elmondta, több művésszel is folynak az „utolsó körös megbeszélések”, eredményeiről tájékoztatni fogják a közvéleményt. Állítólag Bob Dylan, Seal, illetve Paul McCartney neve merült föl alternatívaként.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!