Elhunyt a Slipknot basszusgitárosa

2010. május 25. 11:12

Holtan találták Paul Gray-t hotelszobájában. Az együttes alapító tagja harmincnyolc évet élt.

2010. május 25. 11:12

A Slipknot basszusgitárosának holttestét hétfő reggel Urbandale egyik hotelének szobájában találták meg a rendőrök. Gray halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok. A boncolás kedden lesz, ám az idegenkezűség a rendőrség szerint nem valószínű. Meg nem erősített források kábítószer-túladagolásra gyanakodnak - 2003-ban Grayt marihuána és kokain birtoklása miatt tartóztatták le.

A zenész felesége, Brenna nemsokára gyermeket szül. Paul Gray Los Angelesben született, később elköltözött Des Moines-ba, ahonnan az együttes legtöbb tagja származik. A hotel, ahol holttestére ráleltek, Gray lakóhelye, Des Moines külvárosában található. Gray a kezdetektől, 1995-től játszott a Slipknotban, a legutóbbi felállásban már csak három alapító tag szerepelt.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
otvospeter
2010. május 25. 14:52
RIPpentyű
Combi
2010. május 25. 11:49
:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!