A Mayhem zenekar magyar frontembere Jézusról: Egyáltalán nem bizonyított, hogy valaha is létezett

2023. december 25. 14:08

Csihar Attila nem igazán rajong a karácsonyért sem.

2023. december 25. 14:08

A Lángoló megkereste a Mayhem énekesét, Csihar Attilát is. Az interjú apropója: karácsony. Csihar arra a kérdésre, hogy van-e kedvenc karácsonyi filmje, amit ilyenkor elővesz, azt válaszolta, hogy nincs, „és egyáltalán nem érdekel a karácsony ilyen szinten. 

Szerintem az egész csak politikai értékkel bír.

 Ma már mindenki a kereszténységre hivatkozik, hogy az a kevésbé rossz a más monoteista vallásokkal szemben, és szerintem a karácsonynak ezért van ekkora jelentősége. Másodsorban pedig hatalmas üzlet van benne, hiszen mindenki őrülten rohangál ajándékokért” – fogalmazott.

Mikor pedig az ünnepi hangulatról kérdezték, Csihar a téli napfordulóról kezdett beszélni. Csihar egyébként ezt a napot tartja az egyik legfontosabbnak az évben; megjegyezte, ennek semmi köze a karácsonyhoz. „Azt később ragasztották mellé, ami Jézus Krisztus születésnapjához tartozik, aki számomra egy képzeletbeli személy. 

Egyáltalán nem bizonyított, hogy valaha is létezett, 

és különben is, miért szakállas meg miért sovány, meg miért néz ki úgy, mint egy hippi? Miért nem alacsony, köpcös és kopasz?” – mondta.

Emberi fejet kapott egyszer ajándékba

Csihar Attila még egy elég bizarr történetet is megosztott a zenei oldal követőivel. Mint kiderült, egy alkalommal a Mayhemmel Hollandiában játszottak, és valaki behozott az öltözőbe egy hatalmas dobozt, amire nagy Mayhem-logó volt rajzolva, meg ráírva, hogy „Attilának, sok szeretettel”

„Kinyitottam, és tudod mi volt benne? 

Egy levágott emberi fej, amit valaki kikukázott valami sírból, még sáros volt meg rettenetesen undorító. 

Ez mondjuk egy elég kellemetlen ajándék, köpni nyelni nem tudtunk, csak álltam ott, és bámultam, hogy ezzel most mi legyen? Szerencsére a hangmérnökünk elvitte. Nem tudom, lehet hogy még mindig nála van, ugyanis egy emberi fej nem olyan, amit csak így otthagyok az öltözőben, vagy kidobok a kukába, ez nem így működik” – emlékezett vissza az énekes. 

A zenekar történetét a 2018-ban bemutatott Lords of Chaos – A sötétség gyermekei című film is feldolgozta. A sötét hangulatú, horrorisztikus elemeket sem nélkülöző thriller/dráma olyan, a kilencvenes évek elején nagy sajtóvisszhangot kiváltott botrányok és bűncselekmények hátterét mutatja be, mint a templomgyújtogatások, rongálások és a végül brutális végkifejlethez vezető zenekaron belüli feszültségek.

Nyitókép: Csihar Attila Facebook-oldala

 

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tarpibp
2024. április 04. 09:01
Ez egy fasz.
2024. április 03. 15:17 Szerkesztve
Az a kérdésem, van-e bizonyíték csihár attila létezésére, és miért kopasz, miért nem úgy néz ki, mint egy hippi. Inkább ezeket a kérdéseket kéne sürgősen megválaszolni. Meg ha nem létezett Jézus, akkor mire föl ez a nagy sátánista pózerkedés? A "nem létező" ellen kitalált, ezek szerint szintén nem létező valaminek az imádata?
Gullwing
2023. december 28. 08:33
Ki ez a kretén?
cicologus
2023. december 26. 21:10
ez Fester nagybácsi!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!