Nem lennénk a homofóbok helyében: újabb lmbt-kampány indul a brit élsportban

2021. november 25. 11:05

A mostani kampány célja az, hogy felhívja a figyelmet a szerkezeti és kulturális változások szükségességére.

2021. november 25. 11:05
null

Úgy tűnik, már a pride-hónap sem elegendő az lmbt-közösség melletti kiállásra az Egyesült Királyságban. Az ország legnagyobb lmbt-szervezete ugyanis újabb kampányt indít csütörtökön, aminek az a célja, hogy az élsportolók is kiálljanak az elnyomott melegek mellett – írja az Express and Star.

A sportolók szivárványszínű cipőfűzőikkel hívják fel a figyelmet a jó ügyre. A mostani kampány célja az, hogy felhívja a figyelmet a szerkezeti és kulturális változások szükségességére. A kampányt elindító egyesület, a Stonewall lmbt-témájú érzékenyítést is vállal a kluboknál. Ez már a hatodik év, hogy útjára indul a kampány.

A brit rögbibajnokság a kiállás jegyében már szivárványszínűre is változtatta a logóját, de így tett a Premier League több csapata, például a Tottenham is.

 

 

A nyitóképen: Lloris, a Tottenham Hotspur kapusa szivárványszínű karszalagban. Fotó: GLYN KIRK / POOL / AFP

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Newman
2021. november 26. 01:02
Szivárvány tütübe, a cipőfűzőket!!! És szivárvány mezben, szivárvány csapatok, szivárvány pályákon, szivárvány gyepen, szivárványkodjanak, szivárványosan. Az agybaj, a sportot is utolérte! Mi, legfeljebb, nem NÉZZÜK, és FOGADUNK rájuk!!!! Aztán, majd felöltöznek rendesen!!!
brekker
2021. november 25. 23:41
Ragaszkodom a szagomhoz!
brekker
2021. november 25. 23:36
Közben meg kamerázza az egész világ... :) Milyen beteg állat volt egyébként aki ezt a mezcserét kitalálta? Az afrikaiak nem is veszik magukra, ők még nincsenek behülyítve ezzel.
brekker
2021. november 25. 23:20
Az esportcipő micsoda, vajon e-sportokra alkalmas cipő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!