Szoboszlai Dominik szakított barátnőjével

2023. szeptember 20. 20:26

Az Origo szúrta ki, hogy eltűntek a közös fotóik a közösségi oldalaikról.

2023. szeptember 20. 20:26

Ahogy arról a Mandiner is folyamatosan beszámol, a magyar válogatott csapatkapitányának, – akit július elején a Liverpool is leszerződtetett – , szárnyal a karrierje. Augusztusban a vörösök szurkolói a hónap játékosának választották. Mindezek mellett edzője, Jürgen Klopp is elismerően beszél teljesítményéről.

Azonban úgy tűnik, hogy a magyar klasszis magánéletében most történt egy váratlan fordulat. Az Origo szúrta ki, hogy Szoboszlai és Gécsek Fanni közösségi oldalairól eltűntek a közös fényképek, így arra lehet következtetni, hogy 3 év után véget ért a kapcsolatuk.

Időközben a Blikk úgy értesült, hogy a fiatalok valóban szakítottak, így a népszerű focista ismét a szinglik táborát erősíti.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Instagram

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
grrrgo
2023. szeptember 21. 15:22
Direkt rákerestem Gécsek Fannira! OK, beismerem gyönyörű leányzó, de már tényleg teljesen kivagyok, hogy az összes magyar (városi) fiatal lány csak egy dolgot tud: Jól kinézni! Úgy megnéznék olyan képet is, ahol a fiatalok, kimennek kapálni, füvet vágni, almát szedni. Majd minden mai fiatal csak a kamerákba tud néznia a nagy boci szemeivel és pózolni! (És banyeg mindenki ebből akar megélni, meg a Tikk-Tokból meg a twitchből.)
Mandiner444hu
2023. szeptember 21. 12:19
Dominik eszét elvette a Wokevallás. Kár ezért a tehetséges fiúért.
alexandrosz-2
2023. szeptember 21. 11:01
Nem számít. Az a fontos, hogy szépen térdeljen a niggereknek.
flesh ripper
2023. szeptember 21. 08:51
https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/Wivk9kpTURBXy9mYWYwN2NjMTczMDkxOTIwNDViYjNjNWIzOTI5MDk3OC5qcGeSlQMBAM0LCM0GNZMFzQLozQGe3gABoTAB Mert aki felvesz egy ilyen öltönyt, az persze, lehet fantasztikus focista, de agyilag, ízlés-, kultúra szempontjából, csak egy göröngy. Bruce Buffer is megirigyelné.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!