Ilyen se volt még: példátlanul keményen megbüntették a Szoboszlaiék szombati meccsén hibázó videóbírókat!

2023. október 01. 16:52

A párosnak nagy valószínűséggel a jövő hétvégi mérkőzéseken sem lesz feladata súlyos baki miatt.

2023. október 01. 16:52
Andrew ROBERTSON; SZOBOSZLAI Dominik

A Mandiner olvasói emlékezhetnek rá, hogy a Szoboszlai Dominikkal felálló Liverpool kettős emberhátrányban 2-1-es vereséget szenvedett a Tottenham Hotspur vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában.

A legújabb hírek szerint azért áll a bál, mert kiderült, hogy a Liverpool gólját az első félidőben még 0-0-nál meg kellett volna adni.

Luis Díaz meg nem adott góljáról a pályán levő játékvezetők hozták meg a döntést, a VAR ezt nem vizsgálta, ezért is folytatódott gyorsan a játék: ez hiba volt, elismerték az illetékesek. A VAR-szobában úgy döntöttek, hogy nem szólnak a játékvezetőnek arról, hogy valójában érvényes a gól.

Ezzel kapcsolatban kiderült, hogy

a tegnapi súlyos hibájuk miatt felmentették a hétvégére a VAR-szobában ülő Darren England, Dan Cook párost

– írta meg a Caught Offside. A lap szerint a párosnak nagy valószínűséggel a jövő hétvégi mérkőzéseken sem lesz feladata a mostani baki miatt. A hiba okán egyébként sok szurkoló elvesztette a VAR-ba vetett hitét.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: AFP/Daniel Roland

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reepcze
2023. október 02. 19:22
Példátlanul kemény? Két napig nem ehetnek csokit? Szerintem a kieső tiszteletdíjuknál többet kaptak a WHU-tól.
iimre
2023. október 02. 05:46
Kell valamit kezdeni a VAR-ral, mert nem következetes a használata, és amíg leggyengébb láncszemként ott van a folyamatban az emberi tényező (hiszen a VAR alkalmazását illető tévedés nem csak jóhiszemű lehet, hanem "irányított" is), addig megette a fene az egészet… De az aktuális helyzetre Itt a magyarázat — aztán vagy elhisszük, vagy nem…: https://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pl-a-var-szobaban-tudtak-hogy-ervenyes-a-liverpool-golja-csakhogy-2981421
jamborz
2023. október 01. 22:50
Vállalati környezetben ezért bérmegvonás, illetve kirúgás jár.
Csányi Gyuri
2023. október 01. 20:07
Az előző szezonban az Arsenal is így járt. Akkor a VAR szobában nem tartották szükségesnek, hogy holmi színes vonalakat vizsgáljanak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!