Luka Modric elhagyhatja a Real Madridot, Ronaldo nyomdokaiba léphet

2023. december 25. 22:18

Sajtóértesülések szerint a portugál Cristiano Ronaldo befolyása is szerepet játszott a döntésben, hogy a horvát klasszis végül az Al-Nasszr-hoz csatlakozik.

2023. december 25. 22:18
null

Bár Modric átigazolása nem teljesen váratlan, mind a játékos, mind a Real Madrid számára jelentős változást hoz majd. A horvát világklasszis új állomása valószínűleg a szaúd-arábiai Al-Nasszr lesz – írta meg a Világgazdaság.

Modric már több mint egy évtizede játszik a Real Madridban, és szinte már összeforrt a neve a királyi csapattal, most pedig új korszakot kezdhet a közel-keleti klubnál.

Bár idén kevesebb játéklehetőséget kapott a pályán, mint korábban, a jelentések szerint a 38 éves aranylabdás horvát a szezon végén kész távozni. Bár megfontolta a téli átigazolási szezonban történő váltást, végül mindkét fél inkább a szezon végére tervezi az elválást. Ezzel egy újabb spanyol bajnoki cím után búcsúzhat a Real Madridtól.

A lap információi szerint Modric alternatív lehetőségként megfontolta annak a lehetőségét is, hogy esetleg Lionel Messit követi az amerikai Inter Miamiba, ezt végül azonban elvetette. 

Sajtóértesülések szerint a portugál Cristiano Ronaldo befolyása is szerepet játszott a döntésben, hogy a horvát klasszis végül az Al-Nasszr-hoz csatlakozik.

A részletek még nem ismertek, de a lap szerint Modric számára egy szezon alatt 30 millió eurós fizetést ígértek az új csapatában.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Juan Manuel Serrano Arce / Getty Images

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galancza-2
2023. december 26. 13:29
Modrics tehetséges volt gyerekkorában,fiatakorában,de nem volt kiugró tehetség. 2003-ban a D.Zágráb kölcsönadta a bosnyák Zrinskinek, 2004-ben a horvát kiscsapat Zapresicsnek. Modrics elképesztő akaraterejének és kiváló horvát edzőinek köszönheti hogy a világ legjobbjai közé emelkedett. Modricshoz hasonló poszton játszó lipcsei,lisztes, urbán,jagodics, vincze o., sándor t.,hajnal, illés, és még sokan mások eredendően tehetségesebbek voltak Modricsnál és hozzá képest semmire sem vitték, de semminél is semmibbre.........Amúgy Gera és Dárdai pályafutása is nulla Modricséhoz képest.,és ebben a hazai futballgyilkos kretén szakik a bűnösök.Amikor Modrics gyerekként,fiatalként Horvátországban játszott,akkor ott az átlagéletben és a fociban semmivel nem voltak jobbak (sőt rosszabbak voltak) az anyagi,infrastrukturális körülmények,mint nálunk.
lististerc
2023. december 26. 12:30
Horvátország Puskása.jó hogy láthattunk játszani. Jó levezetést!
Sztrovacsek
2023. december 26. 11:20 Szerkesztve
38 éves, és mindezidáig alapember volt a Realnál. Teherbírása, küzdőképessége, a futball iránta alázata még most is messze fölülmúlja jónéhány világsztár ez irányú képességeit. De egyszer mindenkinek lejár az ideje, és tudni kell mikor kell abbahagyni. Szép volt Luka!
dimaggio
2023. december 26. 10:11
Sajnos a Kisvárda nem tudja megfizetni .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!