Tátva maradt a szurkolók szája attól, amit Szoboszlai művelt az Anfielden

2023. december 09. 17:21

A magyar játékos és csapattársa lenyűgözte a közönséget.

2023. december 09. 17:21
A gólszerző Szoboszlai Dominik, a Liverpool FC játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 4. fordulójában játszott Liverpool-Aston Villa mérkőzésen Liverpoolban 2023. szeptember 3-án. Szoboszlai a találkozó harmadik percében megszerezte első gólját a Liverpool színeiben. Az angol klubcsapathoz július elején igazolt magyar játékos góljával a Liverpool 3-0-ra győzött.

A Daily Mail hozott nyilvánosságra egy videót, amelyen a Liverpool-játékosok Fulham elleni hazai mérkőzésük előtti bemelegítéséből láthatunk egy részletet. Mégpedig azt, hogy Szoboszlai Dominik és jó barátja Trent Alexander-Arnold bemutattták picit technikai tudásukat a közönségnek – vette észre az nso.hu. 

A két játékos nagyjából 40 méterről ívelgeti egymáshoz a labdát, és amellett, hogy hajszálpontosak az átadásaik, mindketten úgy állítják meg egy mozdulattal a labdát, mintha ez volna a legtermészetesebb dolog a világon. 

A kommentelők természetesen odáig vannak a két játékos mutatványaitól. Reméljük, Szoboszlai a magyar válogatott mérkőzéseire is tartogat párat ezekből a passzokból! Íme Szoboszlaiék bemelegítése:

@dailymailsport Liverpool’s Trent Alexander-Arnold and Dominik Szoboszlai having fun in the warm-up before facing Fulham 👏🔥 (@Jgfootballedits) #dailymailsport #dailymail #sports #football #soccer #premierleague #liverpool #ynwa ♬ Vengeance Phonk - TREVASPURA

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Adam Vaughan

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2023. december 10. 15:35
Szépen kérek minden sportolót, hogy ne öltögesse övig a nyelvét. Nem szép.
Zjzj
2023. december 10. 12:46
Szep, szep de Meccs kozben kellene ilyeket csinalni, mert igy igencsak kezdenek fogyni a percei….
Átoperált Kiscsoportos
2023. december 10. 11:49
Az miért van, h minden vmire való focistánk nyugaton nevelkedett v ott játszik? Miért nem az orosz v vmelyik türk bajnokságot választották?
ariete11
2023. december 10. 08:38
Inkább rugna már egy mesterhármast
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!