Imádják a szurkolók: saját takaróját adta oda a didergő labdaszedő fiúnak a Real Madrid sztárja (VIDEÓ)

2024. január 07. 10:46

Jude Bellingham ezzel nem csak a pályán bizonyított.

2024. január 07. 10:46

Fabrizio Romano mértékadó futballszakíró Instagram-oldalán osztotta meg azt a rövid felvételt, amelyen a Real Madrid sztárjátékosa, Jude Bellingham saját takaróját adja oda egy labdaszedő fiúnak, aki a fázik a hidegben. 

Jude a kedvencem! Nem értettem, mit mondott nekem, de... ez életem eddigi legszebb napja”

– nyilatkozta az eset után a labdaszedő fiú. Az Európa-bajnoki ezüstérmes angol válogatott labdarúgó nagy jelenetét ide kattintva tekinthetik meg.

Nyitókép: Instagram

 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2024. január 07. 13:38
"Imádják a szurkolók: saját takaróját adta oda a didergő labdaszedő fiúnak a Real Madrid sztárja" Amúgy szép, emberi megnyilvánulás, de nem a sajátját, hanem az egyesületét adta oda — ő kap máskat… :P
rugbista
2024. január 07. 11:43
Aki fázik, menjen haza Afrikába!
Akitlosz
2024. január 07. 11:36
"Imádják a szurkolók: saját takaróját adta oda a didergő labdaszedő fiúnak a Real Madrid sztárja" Pedig bele is rúghatott volna. Hát ilyen rendes ember volt Lenin elvtárs.
iimre
2024. január 07. 11:10
Ha jobban megnézzük, annyi történt, hogy az egyik nigger megsajnálta a másik niggert. Kiváncsi vagyok, hogy egy didergő fehér labdaszedőnek odaadta volna-e a pokrócot — bár tény, a fehérek jobban bírják a hideget…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!