Győzelemre született a vízilabdás aranycsapat – ringbe lépnek a Kemény-legények

2024. április 05. 20:06

Sorozatban három olimpián nyertek, most újabb elismerés előtt állnak.

2024. április 05. 20:06

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A nemzet aranyai című filmeposz tovább halmozza az elismeréseket! Mint ismert, a háromszoros olimpiai bajnok férfi vízilabdacsapatról szóló, tavaly megjelent mozi rendkívül népszerű volt a nézők és szurkolók körében, most pedig a szövetség közösségi oldalán megjelent bejegyzés szerint újabb komoly siker kapujában áll: egyedüli magyar alkotásként

bekerült a Nemzetközi Sportújságíró Szövetségnél az AIPS Media Awards videó kategóriájában a legjobb tíz közé!

Bízunk benne, hogy itt is sikerül nyerni, mint a medencében korábban oly sokszor. Sokak számára egyértelmű: kevés fényesebb fejezete van a magyar sportnak, mint az 1997 és 2008 közötti időszak, amikor az egymás után három olimpiai aranyat nyert magyar férfi vízilabda-válogatott dominálta a világ pólósportját. A nemzet aranyai című mozi nem csak ennek a fantasztikus menetelésnek állít emléket; a „Kemény-legények” szavaiból az is megsejthető, mi a magyar vízilabda – és benne e páratlan generáció – sikereinek titka.

Ezt is ajánljuk a témában

„A magyar vízilabda győzelemre született” – inspiráló film készült az olimpiai legendákról!

Kevés fényesebb fejezete van a magyar sportnak, mint az 1997 és 2008 közötti időszak, amikor az egymás után három olimpiai aranyat nyert magyar férfivízilabda-válogatott dominálta a világ pólósportját. A nemzet aranyai című mozi nemcsak ennek a fantasztikus menetelésnek állít emléket; a „Kemény-legények” szavaiból az is megsejthető, mi a magyar vízilabda – és benne e páratlan generáció – sikereinek titka.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:13
🍓 ️ ­A­­ ­d­ö­­g­­­ö­­­s­ ­l­­­á­n­­y­­o­­­k­­­ ­­­v­­á­r­­n­­a­­k­­­ ­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
zsocc44
2024. április 05. 21:46
Kemény és a vízilabda válogatott sikeres… a magyar foci?
Átoperált Kiscsoportos
2024. április 05. 21:44
Kellenek a sikerek :)))))))))))) Jöhetne a 6:3 is Seggbekúrt Cigánytamponok! Pedoelvtársak, Pedocigánycselédek, Pedonindzsahuszárok! Ha Gyurcsány úr lenne a miniszterelnök 2-szer ekkora fizetések és nyugdíjak lennének fele ekkora árszínvonal mellett !!! Ezt is a Bakcigány Pedovajdátoknak köszönhetjük: - az EU-ban utolsók vagyunk - 2010 óta majd' 3 szorosa lett az államadósságunk - az € zóna 3-szorosa az inflációnk - az államháztartási hiány az EU-ban az egyik legnagyobb - 400 körül van az € - az EU-ban nálunk volt a legnagyobb vásárlóerő csökkenés - 2023-ban kb 2000 milliárd buktája volt az mnb-nek - az EU-ban az értékéből a legtöbbet vesztett deviza a HUF lett - itt adják Európa egyik legalacsonyabb bérét - itt van az EU-ban harmadik legnagyobb adóteher a fizetéseken Egyébként a békegalamb harci vajdátok bekerítette már Brüsszelt ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!