Liverpool: megérkezett Klopp utódja?

2024. április 23. 13:20

A londoni repülőtéren kapták lencsevégre a portugál edzőt.

2024. április 23. 13:20

Nyitókép: PATRICIA DE MELO MOREIRA/AFP

A Mandiner is beszámolt arról, hogy a Sporting vezetőedzője, Rúben Amorim lehet Jürgen Klopp utódja a Liverpoolnál. A 39 éves trénert azonaban most Londonban kapták lencsevégre, ahol a West Ham United vezetőségével tárgyalt, de a liverpooli szál sincs elvarrva – írja a Magyar Nemzet

Jürgen Klopp január végén jelentette be, hogy távozik a vörösök kispadjáról, azt azonban még most sem tudni, hogy ki veszi át a helyét. Miután Xabi Alonso bejelentette, hogy marad a Leverkusen edzője a következő szezonban is, a Liverpool első számú kiemeltjévé az a Ruben Amorim vált, aki jelenleg a portugál bajnokság listavezető Sportingjának az edzője. Április elején arról szóltak a hírek, hogy a Pool vezetősége szóban meg is egyezett a portugál szakemberrel, azonban Amorim a Sporting április 11-ei bajnoki meccse előtt bőszen tagadott. 

Ez az utolsó alkalom, hogy a jövőmről beszélek. Nem volt tárgyalás, megegyezés pedig még annyira sem. Amit mi itt mindannyian szeretnénk, az a bajnoki cím a Sportinggal, amelynek én vagyok az edzője. Semmiféle egyeztetésen nem vettem részt egyetlen más klubbal sem, és nem is egyeztem meg senkivel. Arra koncentrálok, mint mindig, hogy a Sportingot vezessem” – mondta Amorim. 

Hétfőn Pedro Sepúlveda portugál újságíró révén érkezett a hír, hogy Amorim és ügynöke éppen Londonba tartanak egy géppel, és arról tájékoztatott, hogy a tréner két vasat tart a tűzben: nemcsak a Liverpool, hanem a West Ham United kispadja felé is kacsingat.

Amorim éjszaka vissza is tért Portugáliába, de az edző nem nyilatkozott londoni utazásának mivoljáról. A West Ham United jelenlegi vezetőedzője David Moyes, akinek nyáron lejár a szerződése. 

 

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:40
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­ö­­g­­­ö­­­s­­­ ­l­á­­n­­y­o­­k­­­ ­­­v­­á­­­r­n­­a­­­k­ ­­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!