Eldőlt Dárdai sorsa a Herthánál

2024. május 18. 16:46

Dárdai Pál más szerepkörben maradhat a német fővárosi klubnál.

2024. május 18. 16:46

Nyitókép: SOEREN STACHE / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA

Ahogy arról május 11-én beszámoltunk, Dárdai Pál távozik a Hertha BSC vezetőedzői posztjáról, azonban most kiderült, élete végéig a klub kötelékében maradhat. 

A berlini klub szombaton a honlapján jelentette be, hogy bár nem hosszabbítják meg a magyar szakvezető szerződését, amely a szezon végén lejár, de más szerepkörben marad a Herthánál, mert életre szóló klubtagságot kapott.

„Rendkívül nehéz időszakban vette át a csapat irányítását, ezért nagyon hálásak vagyunk neki. A kiesés után sokáig azt sem tudtuk, kapunk-e licencet a másodosztályra, ő mégis elkötelezte magát mellettünk” – méltatta a 48 éves trénert Benjamin Weber sportigazgató. Hozzátette, mindezek ellenére a következő szezonra új vezetőedzőt keresnek, Dárdaival azonban már tavaly megegyeztek, hogy más minőségben a klubnál marad, ha a vezetőedzői megbízatása véget ér.

„A Hertha BSC a családom. Harminc éve vagyok itt, minden fűszálat ismerek. Együtt felépítettünk valamit ebben a szezonban, amire büszke vagyok, és a legjobbakat kívánom a klubnak” – nyilatkozta Dárdai.

Thomas E. Herrich ügyvezető elmondta, amikor Dárdai a nyaralás után visszatér a német fővárosba, együtt kidolgozzák az új munkakörét.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

Stílusosan engedi ki a gőzt Dárdai (VIDEÓ)

A berlini Hertha vezetőedzője megerősítette: nem folytatja a munkát a következő szezonban a másodosztályban ragadt klub felnőtt labdarúgócsapatánál. A magyar szakember elárulta azt is, hogyan vezeti majd le a stresszt.


   
 

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:29
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­é­­­k­­­e­l­­d­ ­­a­ ­­s­­­z­­e­­­x­i­ ­­­p­­u­n­­c­­­i­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
Silcon
2024. május 19. 08:15
Ezt a térdelős marhaságot nem az edzők meg a focisták találták ki, szerintem marhára nem érdekli őket ez az egész, simán rájuk kényszerítették, nem is tudták kezelni a helyzetet. Ebben a játszmában a Hertha volt a hunyó, gondolom ez tudatosult bennük, amikor életre szóló klubtagságot adtak neki. Dárdai kisegítette őket amikor nagy volt a córesz, más simán benne hagyta volna őket nyakig. Azt viszont nem felejtem el, hogy a magyar válogatott az ő keze alatt kezdett el _focizni_!
zakar zoltán béla
2024. május 18. 21:48
Keresd fel Petryt, s kérj tőle bocsánatot! Térdepelned nem kell, mert még álszentnek hiszlek!
Unknown
2024. május 18. 21:27
A picsába, nem hiszem el! Ennek a faszinak évek óta dől el a sorsa, ez egy igazi délamerikai sorozat már😂🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!