Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Európában sokkal jobbak a bulik

2012. június 21. 10:56

Maga az, hogy akusztikusan adjak elő például Slipknot-dalokat, az már elég régóta foglalkoztat.

2012. június 21. 10:56
Corey Taylor
Index

„Honnan jött ez az ötlet, hogy feldolgozás, illetve akusztikus dalokkal gyere el koncertezni fesztiválokra?

Már régóta csinálom ezt a projektet. Maga az, hogy akusztikusan adjak elő például Slipknot-dalokat, az már elég régóta foglalkoztat. Tavaly szinte egész évben a könyvem promóciós turnéján dolgoztam, és egyedül utazgattam, úgyhogy most jött az a lehetőség, hogy zenei színtéren is egy kicsit egyedül legyek, én meg belevágtam. Átjöttem a Kerrang magazin díjátadójára Angliába, és akkor már koncertezek is. Kicsit izgulok, mert ez lesz az első akusztikus koncertem Ausztriában, remélem szeretni fogják a srácok. Azt nem tudom mit gondolnak majd utána rólam, de remélem jól fogják magukat érezni.

Szerinted ez a program fesztiválokon is működik?

Igen, tegnap jó volt a koncert. A Download fesztiválon léptem fel vele, és ott működött. Sokat játszottam már ezen a fesztiválon is, ismerős terep, szerintem nem lesz gond.

Lesznek kísérőid a színpadon?

Nem, csak én és a gitárom, senki más. Tudom, hogy ez egy elég kemény fesztivál, úgyhogy kicsit furcsa leszek egyedül egy gitárral a színpadon, de tudod milyen vagyok, leszarok mindent.

Eljutnak egyébként a negatív kritikák hozzád, hogy esetleg ez az egész nem más mint pénzszerzési mód?

El, de nem igazán érdekelnek. Hülyeség az egész, és a legszebb, hogy szemtől szembe senki sem mondja nekem, hogy figyelj én azt gondolom, hogy te ezt csak a pénz miatt csinálod. De az a jó, hogy a rajongóim nagyon pozitív hozzáállásúak. Igazából, aki nem tart velem, az lehet nem is a rajongóm, és akkor meg nem érdekel mit gondol. Illetve vannak azok a rajongók, akik nem értenek egyet velem, de nem kezdik a sárdobálást, hanem például ebben az esetben szimplán nem jöttek el. Nincs ezzel gond. Ráadásul a dalok többségét, ami nem átdolgozás, én írtam, belőlem jött, szóval a saját dalaimat kurvára eljátszom akárhol, ha kedvem szottyan hozzá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!