A Dal rendkívül összetett megmérettetés

2013. február 26. 13:31

Programigazgatóként és zsűritagként látszólag „csupán” hat - igen nézett – show-műsor sikeréért kellene aggódnom, ám ennél jóval többről van szó. Interjú.

2013. február 26. 13:31
Rákay Philip
Onleány

„Mire a legbüszkébb az eddigi intendánsi időszakból?

Sok mindenre. Például a Gasztroangyal, a Maradj Talpon!, vagy akár a Magyarország, szeretlek! sikerére, és persze sorolhatnám még azokat a műsorokat, amelyekre saját gyermekemként tekintek. De legbüszkébb talán arra vagyok, hogy 2012-ben a Voltfólió médiadíjat két kategóriában is átvehettem, ugyanis mind a szakma, mind a közönség az M1-et tüntette ki bizalmával, így kaphattuk meg a legjobb tévécsatornának járó díjat. Most pedig itt a másik nagy kedvenc, A Dal…

Szívén viseli ezt a műsort?

Maximálisan! Programigazgatóként és zsűritagként látszólag »csupán« hat - igen nézett – show-műsor sikeréért kellene aggódnom, ám ennél jóval többről van szó: a győztes produkciót egész Európa megismerheti majd, és három percen keresztül az lesz a képernyőre írva: Hungary. Nem mindegy hát, ki és mivel válik hazánk zenei nagykövetévé.

Bár a dalok versenye zajlik, az előadók versengéséhez szokott publikum nagy része talán még most is énekes-olimpiának tekinti A Dalt. Nem tart ettől?

A Dal rendkívül összetett megmérettetés. Elsősorban persze szerzői verseny, de a legzseniálisabb szerzemény sem ér semmit karizmatikus, tehetséges előadó nélkül. Az igazán átütő produkció akkor születik, amikor a tartalom és a forma is tökéletes. Ilyen dalt keresünk, és - ha a nézőink is úgy akarják - meg is találjuk majd.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2013. március 04. 15:09
Jézusom, ember nézi ezt a fosadékot?
red label
2013. március 04. 15:09
Nem összetett,ez a dolog, csak jól kell énekelni, jó számokat,de az énekesek közül kit hallgatott, meg Quency Jones, Ameikában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!