Rezsicsökkentés Miskolcon is

2013. március 27. 12:10

A kormány a rezsicsökkentéssel megvédi az emberek pénztárcáját.

2013. március 27. 12:10
Fidesz

„A Fidesz Miskolcon is megkezdte aláírásgyűjtő akcióját a rezsicsökkentés mellett szerdán. Csöbör Katalin, a párt országgyűlési képviselője Miskolc avasi lakótelepén zuhogó hóban tartott sajtótájékoztatóján azt mondta: a kormány felismerte, hogy figyelni, vigyázni kell az emberek pénztárcájára, ugyanakkor a rezsi csökkentését súlyos veszély fenyegeti, a »nemzetközi energiaszolgáltatók bírósági perekkel akarják ezt megakadályozni«. A privatizációt követően ezek a cégek sok százmilliárd forint haszonra tettek szert, amit ki is vittek az országból, ám a rezsicsökkentést veszély fenyegeti belföldről is. A baloldali pártok és a baloldali média most teljes mellszélességgel a nemzetközi szolgáltatók mellé állt – tette hozzá a képviselő. Csöbör Katalin emlékeztetett arra, hogy a kormány már tíz százalékkal csökkentette a rezsit, és szándéka szerint még további rezsicsökkentést akar végrehajtani.

A kormány a rezsicsökkentéssel megvédi az emberek pénztárcáját, akik pedig az aláírásukkal kiállnak a kormány mellett - hangoztatta a Fidesz képviselője. A Fidesz március 20-án indította el Budapesten aláírásgyűjtési akcióját a rezsicsökkentés megvédése érdekében, azt kérve az emberektől, álljanak ki mellette, támogassák a Fidesz és a kormány elképzeléseit.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!