Egy életen át szégyellni fogom magam

2015. augusztus 06. 11:06

Rendkívül fontos volt a jó szereplés, és ezt a terhet képtelen voltam elviselni. Lazítani akartam, és a legrosszabb utat választottam.

2015. augusztus 06. 11:06
Kucsera Gábor
Blikk

Évek óta nem értem el jelentős eredményt sportolóként, ha nem tudtam volna nyerni a szolnoki második válogatón, minden bizonnyal az is versenyzői karrierem végét jelentette volna. A pályafutásom szempontjából tehát rendkívül fontos volt a jó szereplés, és ezt a terhet képtelen voltam elviselni. Lazítani akartam, és a legrosszabb utat választottam. Tisztában vagyok azzal, hogy mekkora károkat okoztam a kajak-kenu sportágnak, egy életen át szégyellni fogom magam. Megbántottam a családomat is, tőlük is elnézést kérek"

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bakonyibetyar
2015. augusztus 06. 18:03
T. Kucsera Gábor ! Mint sportkedvelő tiszteltem eredményeidet, Jóhiszeműen feltételezem, hogy amikor elérted azokat akkor "tiszta" voltál. Éppen ezért nem tetszik, hogy a sportszerető magyar emberektől nem kértél elnézést. Ami nem tetszik: a bulvárban való szereplésed (pl. a hal a tortán c. műsorban). Az ott szereplő magamutogató celebek jelentős részét buta v. primitív senkinek tartom. Szerintem nem a te szinted, ilyen undorító alakok között szerepelni.
írmag
2015. augusztus 06. 15:45
Az ügy nem előzmény nélküli. El kell gondolkodni azon kit miért fizetnek az élsportolók mellett, nem kevés pénzzel. Olyanokat, akiknek nem drága a másik ember, se annak egészsége, sem annak élete. Az elért eredményekből jól profitálhatnak.
lucabrasi
2015. augusztus 06. 13:25
Megbotlott,bocsánatot kért,attól még egy nagyszerű sportoló,nem kéne kikezdeni.
Burmin
2015. augusztus 06. 13:11
Mi szükség volt erre ? Önre eddig is felnéztek most romba döntötte Önmagát és részben családját. Én Önt olyan fickónak tekintettem aki egy "idősődő" ( 32 ) zabolátlan csikó, csinál hülyeséget, de nem ekkorát. Szimpatikus a felesége, családja, gondoltam megnyugodott ennyi idős korára lenyugodott. Sajnálom Rozsnyói Katalin edzőjét is. Sajnálom de igen dühös vagyok... csakúgy mint anno Farkas Péterre. Mi szükség volt erre ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!