A sport legyen mentes a politikától! Se az élsport, se az egyházak ne kapjanak állami támogatást!

2016. január 12. 07:34

Az csak egy véletlen, hogy világversenyeken himnuszokat játszanak, az Aranycsapat sem volt a politikai mezőben, és a magyar úszószövetségi kapitány is csak felcsúti kisvasút-rajongók szavára csinál anus-t a szájából.

2016. január 12. 07:34
Szanyi Tibor
Szanyi Tibor
Szanyi Tibor

„Így volt ez szinte mindig. Most is az! Soha semelyik rezsim nem akarta magáénak a sikereket, mind meghagyta azokat sterilen »sportnak«!

Az csak egy véletlen, hogy világversenyeken himnuszokat játszanak, az Aranycsapat sem volt a politikai mezőben, az NDK sportolók is csak sportoltak magukban, az olimpiák is mentesek voltak a bojkottól és a magyar úszószövetségi kapitány is csak felcsúti kisvasút-rajongók szavára csinál anus-t a szájából.

Az viszont izgi, hogy a magyar sport csúcsain kizárólag politikai kegyeltek csücsülnek. Nyilván önmaguktól mentesen.

(...)

Ha ez itt a jónép, akkor már most kiállok!
Se az élsport, se az egyházak ne kapjanak állami támogatást!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neven
2016. január 13. 10:52
Szegény hüle Szanyi! ..inkább ő ne kapjon semmilyen pénz, fizut, vagy mit...és éljen meg abból, úgy sem csinál ott semmit Brüsszelben, csak hazánkat ócsárolja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moricka13
2016. január 12. 16:19
Igaz is, Szanyi elvtárs! Mi is kiállunk: se az országgyűlési, se az önkormányzati, de még az EU parlamenti képviselők se kapjanak egy fillér fizetést, tiszteletdíjat, de költségtérítést se! + Ha távol akarja tartani a politikát a sporttól, saját magával is tegyen úgy!
Morgen
2016. január 12. 15:05
Mondtam én, hogy ezek kedvelik Katinka hisztijeit, sőt igyekeznek is rárepülni. Talán be is segítenek a Tusup-párnak újból lejáratni Magyarországot.
Szőke Ciklon
2016. január 12. 13:32
Magyarország meg a hazaárulóktól!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!