Péter, maradj velünk!

2020. február 19. 19:50

Még több Niedermüller Pétert kérünk! Karl Marx szerelmére, hátrébb ne vonják! Már úgyis nehezen betölthető űr keletkezett Gréczy Zsolt hűlt helyén!

2020. február 19. 19:50
Krómer István
Magyar Nemzet

Még, még, még több Niedermüller Pétert kérünk! Karl Marx szerelmére, hátrébb ne vonják! Már úgyis nehezen betölthető űr keletkezett Gréczy Zsolt hűlt helyén, még egy ilyen kaliberű államszemélyről már nehezen tudnánk lemondani. Főként hogy már Gyurcsány Ferenc pártelnök elvtárs sem a régi. Nem kétséges, kevesen tettek annyi szolgálatot a nemzeti oldalnak, mint a politika ezen utánozhatatlan Piszkos Fredje, de hát idővel még az ő szavatossági ideje is lejár, varázsa megkopik. (…)

Időnként a régi műsorhoz is új szereplő kell (hogy meg ne bántsunk senkit kirekesztő bináris címkézéssel), hirdesse hát szorgosan Niedermüller polgármester polgártárs a radikálfeminista gendervallás tanait reggel, éjjel meg este, nehogy bárki kétségek között őrlődjön a Demokratikus (?) Koalíció (?) céljait illetően. Borzongjon gyakran a nagy nyilvánosság előtt: »Ez a családelképzelés!« (mármint anya, apa, gyerekek), s oktassa ki a Nagycsaládosok Országos Egyesületét a szivárvány minden színében pompázó együttélési formák magasabbrendűségéről. És ne ragadjon le egy témánál, visszhangozza például alkalmas helyeken és időben mindazokat a kifogásokat is, melyeket szakértő kollégái a Nemzeti alaptantervvel szemben felsorakoztatnak.

Gyöngyöspatán tartson például lakossági fórumot, és magyarázza el a helyi polgároknak, amit Nahalka István oly éles szemmel vett észre: a NAT-ból »kiolvasható az alattvalóvá nevelés szándéka. Ez szó szerint is megjelenik, amikor a szövegben az olvasható, hogy meg kell tanítani a gyerekeket a normakövetésre«. Hát nem kell megtanítani, mer’ még korlátoznánk a szabadságukat szegénykéknek. Na jó, a keresztény heteroszexuális gyerekeknek (lett légyen bármilyen a bőrük színe) meg lehet tanítani, azok úgyis csaknem menthetetlenek, meg hát a GDP-t is meg kell majd valakinek termelni. De amúgy csak az alattvalókra jellemző az olyan jobbágymentalitás, mint a kötelességteljesítés, a pontosság, a megállapodások betartása, az öngondoskodás, a mások tulajdonának tiszteletben tartása, az igazmondás, az idősek és a nők tisztelete, az erőszakmentesség, a tiszta udvar, rendes ház.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. február 20. 09:48
Onnan lehet megismerni az agyhalott liberálist, hogy Nyinnyerhümmer dumájára azt mondja, hogy rendben van, mert nem arra gondolt és érti, hogy mire gondolt valójában. Pont ugyanaz az eljárás mint az őszödi beszéddel. Legalább ennyire jó.
írmag
2020. február 20. 08:52
Niedermüller a szellemi nyitott slicc, de oda se neki nem heteroszexuális.
Janice
2020. február 20. 07:10
Gréczyvel példázódni nem éppen stílusos A pedofil fényében Míg az egyik felnőtt nőnek küldött képet addig a másik ártatlan gyerekeken élte ki a hajlamait Különben ez a Gréczy dolog annyiban sántít, hogy ha egy nőnek ilyen képeket küldenek egyszerűen kitörli De aki elraktározza :hátha még jo lessz valamire címszó alatt az gyanús.
Pierre
2020. február 20. 00:34
meg tobb borkait, semjenzsotit, nemeth szilardot, kosat, kovert, schmittpalit, hoppal petert... vegtelen sor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!