Így tudósít Magyarországról a Süddeutsche

2021. január 27. 07:37

Ez nem párbeszéd, csak felhasználják a nevedet, hogy minden oldalt megszólaltató, korrekt cikknek tűnjön egy lejárató propaganda írás.

2021. január 27. 07:37
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Írtam, hogy nyilatkoztam a Suddeutsche Zeitungnak – a cikk következetesen nyomja a megszokott klisékkel, mintha valami borzalmas, maradi világban élnénk, ahol gyerekszülésre kényszerítenék a nőket. Az interjúban az összes vádra részletesen válaszoltam, elmondtam, hogy ötpárti támogatásunk van, de mégis valami Fidesz-pártoló figurának sikerült még a szüleimet is beállítani, a Három Királyfi pedig úgy szerepel, mint valami társkereső szolgáltatás.

Még mindig jobban jártam, mint egy éve, amikor egy francia csatorna egész hétvégét töltött az egyik önkéntesünk családjánál, majd a Három Királyfi caklipakli kimaradt, helyette a családot vágóképnek használták ahhoz, hogy a magyar családpolitikát gyalázzák.

De legrosszabban anyukám járt annak idején, amikor egy német lapnak nyilatkozott, amelyik a leadben azt írta, hogy ő izzadtan adta az interjút és ez olyan szinten megadta a beszélgetés alaphangját, hogy rögtön egy izzadós mucsai lett a professzorból.

Sose értettem, hogy miért nem nyilatkoznak fideszes vezetők? A párbeszédben hiszek, de sajnos le kell vonjam ebből a pár tapasztalatból a szomorú következtetést: nem szabad nyilatkozni! Hiszen ez nem párbeszéd, hanem csak felhasználják a nevedet, hogy minden oldalt megszólaltató, korrekt cikknek tűnjön egy lejárató propaganda írás.

UI: Jó hír, hogy a magyar sajtó legtendenciózusabb telex, 444, 888 cikke is BBC ezekhez a cikkekhez képest, szóval a hanyatló nyugat sokkal gyengébb a korrekt tájékoztatásban, mint mi!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2021. január 28. 05:18
Melyik világ a párhuzamos a másikhoz képest? (a kesma által kreált nem sorolható ide, ott már a tér is görbült) Az autópályán viszont légy óvatos. Ha sokan jönnek szembe, valami nem stimmel.
Pelso j.
2021. január 27. 16:05
Felháborító, s világméretű botrány, - ahogy a hanyatló Nyugat újságírói a fidesz propagandistáinak, komisszárjainak jól bevált s felettébb eredményes módszereit használják.
fatman
2021. január 27. 15:11
Kedves Fruzsi, lassan felejtsük már el azt is, h a BBC-t a minőség jelzőjének használjuk... tegnapi hír: a BBC gyerekeknek magyarázta a 100 nemi identitást... és nem ez volt az első eset...
cutcopy
2021. január 27. 13:54
Hülyék lesznek a kormánytagokat kérdezni, jól bevált, hogy helyettük mondják el..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!