Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Ezeket mikor viszik el végre?

2023. február 26. 11:27

Budaházy ennek tizedéért 17 évet kapott.

2023. február 26. 11:27
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog

„Annyit teszek hozzá, hogy nemrég a Magyar Nemzetben két részben írtam meg ezeknek a kommunista gazembereknek (Jámbor és társai) motivációit, s idéztem a Mérce című lapjuk egészen hihetetlen, az alkotmányos rend elleni és terrorista szövegeiből.

Budaházy ennek tizedéért 17 évet kapott. Ezeket mikor viszik el végre?”

Nyitókép: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszt
2023. február 27. 15:05
Téged mikor visznek már el végre? Napról napra fröcsögsz, uszítasz, trágárkodsz, törvényeket sértesz sérthetetlenséged tudatában. Ekkora pondrót még a Fideszben is nehéz találni...
GUNTER
2023. február 27. 11:32
Lassan megunja az egyszerű nép(azaz mi) a következmény nélkül folyamatosan elkövetett hazaárulást, lopást-csalást. A szemünkbe röhögnek Gyurcsányék és az összes többi söpredék. Ha nem születik meg a szándék a becsület helyreállítására, akkor nem kell csodálkozni a következő választáson, amikor a Mi Hazánk és a Kétfarkú Kutya is 15-15%-os pártok lesznek, és ez még csak a kezdet. Még nem késő változtatni de változtatás nélkül olyat kell döntési pozícióba hozni aki meg meri tenni amit kell. Mert gyáva népnek nincs hazája(meg uniós támogatása sincs-mert a hazaárulók és külföldi haverjaik lenyúlják).
Osztap Bender
2023. február 26. 19:32
Budaházy ennek tizedéért 17 évet kapott. Ne feledd, imádott kormányod bírósága hozta az "ítéletet", az általuk jelölt államfő nem adott még kegyelmet neki. A kormány igazságügyi minisztere talán nem is kezdeményezte a kegyelem megadását. Hát ott is nyissad ki szádat arany barátom. Méghozzá jó nagyra!
síróbohóc
2023. február 26. 18:11
Zsoltiról miért van mindig egész alakos kép berakva? A vidéki asszonyok erre skreccselnek, amíg a férjük a mandiner fórumán vívja a szellemi honvédő háborút?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!