Építőanyag-kereskedő cég hajt a pályaelhagyó tanárokra

2023. július 27. 15:09

A jövőnk tűnt el 13 év kontár tolvajkormányzása alatt.

2023. július 27. 15:09
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Magyarország 13 év kontár kormányzás után: építőanyag kereskedő cég hirdetése pályaelhagyó tanárokra hajtva. A képzett munkaerő jó nagy része Nyugaton, az oktatás szétverve, tanárok végletekig megalázva, adja magát a megoldás.

Csak éppen a jövőnk tűnt el 13 év kontár tolvajkormányzása alatt. Ha holnaptól felállna egy tökéletes szakértő kormány, akkor is évtizedekre lenne szükség, hogy ennek az ámokfutásnak a következményeit felszámoljuk.

De éppen ezért vétkes cinkos az, aki azt a reményt kelti, hogy ilyen körülmények között semmi másra nincs szükség, mint várni a következő választást három év múlva.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
voltospultos-2
2023. július 28. 12:59
Tegnap vonóhorgoztam egy tanár rokonnak. Meséli, elnézett egy STOP táblát a rendőr orra előtt. Monndják a zsaruk, ötezer píz. Erre leállt rinyálni, hogy elnyomott, éhező, nincstelen pedagógus, ennyiért tankol havonta. Bazmeg, Kovács József temetői segédmunkás szó nélkül kifizette volna. Elengedték.
gyzoltan-2
2023. július 28. 07:41
Építőanyag-kereskedő cég hajt a pályaelhagyó tanárokra! -legalább a kereskedelemben akár hasznos tevékenységet is végezhetnek! A magyarországi oktatás helyzetét alapvetően rendítette meg az 1945 óta tartó zsidó bolsevizmus, kommunizmus, liberalizmus! -s mint tapasztaljuk, továbbra sem állnak le a közösség, a társadalom elleni, a degeneráltság fogalmát is kimerítő, ideológiák gyártásával! Tagadhatatlanul a "Minél rosszabb, annál jobb" magyarságellenes jelszó szellemében járnak el..! -tavasszal is e szlogen alatt vonultak! Ezek a lázító, végső soron magyarságellenes elemek, eltávolítandóak az oktatás környékéről is, a magyar nemzet fennmaradása ezt követeli meg! Lehetséges, hogy a kérdésben illetékes belügyminisztérium vezetése leértékeli a veszélyhelyzetet?! -és ezért nem történik intézkedés az állandósult feszültség feloldására, felszámolására..?!
piramis-2
2023. július 28. 06:47
Te rühes gané, hazug, Lófarokhzy! Mindegy miről pofázol! Mindenki elfordul tőled mert tudják, hazudsz. Kiharcoltad, magadnak. Menj szépen repülni, lyukas zoknis csicska!
states-2
2023. július 28. 02:46
Amíg ez a futóbolond képviselő lehet a baloldalon, Orbánnak nincs mitől tartania.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!