Lehet, hogy én nem is vagyok igazán keresztény?

2023. július 03. 12:38

A mi keresztényünk szerint Szoboszlai liverpooli szerződtetése dagasztja az ő nemzeti keblét.

2023. július 03. 12:38
null
Havas Henrik
Havas Henrik
Facebook

„Tulajdonképpen nyugodtan telt a napom. Kisorosziban, a kertben zenét hallgattam miközben olvastam, aztán kóboroltam a Facebookon és rábukkantam Nacsa Lőrincre. Szerinte óriási nemzeti büszkeség a szarvaspörköltje. Na, ha nincs az Ágnes, mellényúltam volna, mert az eggyel följebb van. A mi keresztényünk szerint Szoboszlai liverpooli szerződtetése dagasztja az ő nemzeti keblét. Persze mindig vannak kishitűek, mint én.

Amikor Neumann János feltalálta a számítógépet, Bíró a golyóstollat, Bolyai egy új világképet rajzolt fel, aztán egy hazakóborolt magyar feltalálta a C-vitamint, akkor velem együtt a sok kishitű magyar csak legyintett. Puskás három gólt lőtt a BEK-döntőben a Frankfurtnak, kis híján ’38-ban meg ’54-ben megnyertük a futball vb-t, Détári Döme a Német Kupa-döntőben győztes gólt rúgott szabadrúgásból, de ez mind semmi! Szoboszlait leigazolta a Liverpool. Lehet, hogy Karikó Katalin legyőzte a Covidot, legújabban a rákot is, de egy olyan igazi kereszténynek, mint Nacsa Lőrinc, ez mind nudli. Szoboszlait leigazolta a Liverpool!

Annak idején az apám a III. Kerületben focizott, 54 kilósan jött vissza a hadifogságból. Aztán amikor gyerekként magával cipelt a meccsekre, tévedhetetlenül megmondta, hogy a Müller Sanyi, a Garaba, az Esterházy Marci, meg még néhányan válogatottak lesznek. Ha fater még élne, nyilván örülne Szoboszlai sikereinek, csak arra várna, hogy ő is rúgjon három gólt egy BL-döntőben. Na, akkor majd engem is elfog a nemzeti büszkeség, de egyelőre kivárok. Addig is, Nacsa Lőrinc főzzön szarvaspörköltet és hagyja a picsába a nemzeti büszkeséget!”

Felrobbant Szoboszlai Insta-oldala: csaknem 200 ezer új követője lett

Rátalált a világ Szoboszlai Dominikra. Péntek este óta 187 ezerrel nőtt az Instagram-oldala követőinek száma, így már 747 ezren vannak. És hol van még a vége...

Nyitókép: Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blanconegro
2023. augusztus 11. 20:43
Puskás négy gólt lőtt.
bokrosbirka
2023. augusztus 11. 10:24
Nem tudom, hogy mitől vagyok neuritikus , kuss Tefu taxis!
nsandor55
2023. július 09. 15:08
Havas te nagyon "egyszerü", csak szólok, hogy Puskás és Détári csatárok voltak, Szoboszlai irányító középpályás. Nem a góllövés az elsődleges feladata, ( azért időnként betalál). Te bebizonyítottad a hozzászolásoddal, hogy ehhez SEM értesz, mint ahogy semmihez. Csak így tovább!
Sclerotic
2023. július 06. 06:56
Csak sajnálni tudom ezt a megkeseredett embert...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!