Legyél te a fiatalok hangja!

2015. május 04. 10:33

A május 5-i Hungarian Youth to Business Forum 2015-n fiatalok és vállalatvezetők keresik együtt a választ arra, mi lehet Európa erőssége a jövőben.

2015. május 04. 10:33

Május 5-én az AIESEC diákszervezet a Corvinus Egyetemen rendezi meg a Hungarian Youth to Business Forum 2015-öt, amin vállalati vezetők és fiatalok arra a kérdésre keresik a választ, hogy mi lehet Európa erőssége a jövőben.

Az eseményen több ország fiataljai vesznek részt, és olyan vállalatok vezetői adnak elő, mint a Britisch Petrol, a Microsoft, a Bosch, a Forbes vagy a Telekom. A regisztráció még magyar diákoknak lehetséges, itt lehet jelentkezni.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2015. május 04. 20:04
Európa erősségei a melegek, drogosok, az afrikai feketék és európai cigányok, a tolvaj bankárok és aljas politikusok valamint hazug balliberális és gyáva jobboldali értelmiség lesznek. Csak így tovább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!