„Engem nagyon megvisel ez a háború” - Borbás Marcsi a Mandiner új, exkluzív podcastjében

2023. augusztus 06. 20:04

Soha nem hallott történeteket mond el Borbás Marcsi a Mandiner hétfőn induló portréműsorában, a Karakterben.

2023. augusztus 06. 20:04
null

Premier: hétfő 17:00

  • Előzetes: 

A műsorvezető legnagyobb munkahelyi csalódásáról is nyilatkozik a Mandiner új podcastjában. Kiderül, hogy karrierje elején volt, hogy figyelték, mit mond, elmeséli, hol és mikor találkozott először intrikával. Beszél arról, hogy érzett-e bármikor politikai nyomást munkája közben. Bosszantja a háború, ráadásul már a délszláv háború is jelen volt az életében, mert az egykori jugoszláv határ menti Madarason nőtt fel. 
 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2023. augusztus 07. 06:41
Akkor igyál még egy pohárral Maresz.
Kozmosz
2023. augusztus 07. 00:49
Itt a hétvége, Zokni. Kérj meg valakit, hogy kimosson.
Zokni
2023. augusztus 06. 23:25
“Ez most a kis színesek rovat?” - kérdi vki. Dehogy. Itt emlegetik a hölgy birtokát. Most teljesíti az ennek fejében tőle elvárt álszent békeharcos dumát, ami csak azt kerüli el, hogy állást foglaljon a felelősség kérdésében. (Most látom közben, hogy “társadalmi célú hirdetés” címén is ezt nyomatják - közpénzen..,)
bodrigyuri
2023. augusztus 06. 23:19
Itt nincs háború, csak arra hivatkozva vészhelyzet, rendeleti kormányzással. Egyedülállóan Európában, ordas geci módon. Engem inkább ez visel meg, meg az infláció.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!