Bajnai-Fico találkozó: nagy a készültség

2009. szeptember 08. 11:38

Nógrád megye egész területére kiterjedő fokozott ellenőrzést rendelt el a megyei rendőr-főkapitány csütörtökre, Bajnai Gordon és Robert Fico szécsényi találkozójának napjára.

2009. szeptember 08. 11:38
Reggel 6 órától este 6 óráig tart a fokozott ellenőrzés - mondta Dankóné Nagy Éva, a megyei főkapitányság szóvivője. A rendőrség által meghatározott nyilvános helyeken vagy közterületeken igazoltathatják az ott tartózkodókat, valamint átvizsgálhatnak ruházatot, járművet, csomagot, épületet és helyszíneket is.

A szóvivő közölte: a közbiztonságra veszélyt jelentő anyagokat, eszközöket lefoglalják, és megtiltják, hogy azokat bevigyék az esemény helyszínére. A rendőrség arra is felhívja a figyelmet, hogy a megye egész területén forgalomkorlátozásokra és útlezárásokra lehet számítani, továbbá több helyen megváltozhat a forgalmi rend, és új táblákat is kihelyezhetnek. A tiltott helyen várakozó járműveket elszállítják. (MTI)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!