Fizethet a Rió és a Zöld Pardon

2010. február 18. 08:11

Kilencmilliós bérleti díjukat több mint négyszeresére emelték.

2010. február 18. 08:11
2010. decemberében lejárna a Rió és a Zöld Pardon bérleti szerződése, ezért a a XI. kerületi önkormányzat képviselőtestülete szerdai ülésén azt a javaslatot terjesztette be, hogy változatlan bérleti díjak mellett hosszabbítsák meg azokat. A Lakos Imre alpolgármester által is támogatott indítvány helyett Schneller Domonkos fideszes képviselő javaslatára mondtak igent, így 9,5 millióról 38 millió forintra emelte a Rió és a Zöld Pardon éves bérleti díját.

A két szórakozóhely legalább 6000 négyzetméternyi közparkot használt, miközben a szerződésük ennek negyedéről szólt. Molnár Gyula szocialista polgármesterrel azt állította, hogy a szerződés egy pontja szerint nem szegték meg a megállapodást. A képviselőtestület többsége azonban megszavazta, hogy a meg nem fizetett bérleti díjak alapján összesen egymilliárdos büntetést rójanak ki a két szórakozóhelyre. Mivel a behajtás módjáról nem tudtak megegyezni, az ügy elhalt az önkormányzatban.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!