Molnár Oszkár: Segítsenek a multik!

2010. június 13. 12:59

Edelény polgármestere elmondta, hogy elsősorban azok az emberek segítenek az árvízkárosultakon, akik önmaguk is nehéz helyzetben vannak. Molnár most a nagyáruházláncokat és a a pénzintézetek támogatását kéri.

2010. június 13. 12:59
Mivel az árvízkárosult családok jelentős része szintén vásárlója a multinacionális társaságok láncolatainak - és éves szinten nem kevés pénzt hagynak, hagytak ott -, így ők is hozzájárulnak ezen cégek nyereségéhez. Ezért is kérem, segítsenek azokon az embereken, akiknek szinte mindene odalett, hogy újra tudják kezdeni az életüket” - mondta a polgármester. 
 

Molnár azt is szívesen látná, ha a pénzintézetek az árvízkárosultak részére átutalt összegek után sem a feladótól, sem a fogadótól nem vonnának le kezelési költséget. A város több utcáját napokkal ezelőtt öntötte el a Bódva rekordnagyságú árvize, amikor a folyó víztömege lesodorta a felépített töltésmagasítás homokzsákjait.  

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trust
2010. június 13. 16:42
Én találgatok, aki lejárt szavatosságú árut adott, az a tesco? Ha pedig a kormány egy forintot is ad ezeknek az árúház láncoknak, akkor elfordulok a fidesztől, mert egy fillért sem szabad adni nekik. Az, aki kimondja, leírja, hogy magyar árút nem forgalmaz, annak egy forintot sem, ez pedig a tesco volt!
jvizkeleti
2010. június 13. 16:22
Hát én úgy tudom, hogy majdnem minden bankban szerveztek gyűjtést az árvízkárosultaknak, a "multik" alatt gondolom a Tescot meg az Auchan érti Oszi. Valószínű, hogy ők maguk fogják megerősíteni a gátakat, ami mindenkinek jó lesz, persze a saját boltok is védettebbek lesznek így. Végül a biztosítótársaságoknak is érdeke, hogy ne legyen árvíz. Ők is be fognak szállni.
miloka
2010. június 13. 14:16
Oszinak igaza van!! De hát pont a multik azok igen szűkmarkúan mérik az adományokat. Jó lett volna, ha meg is nevezi azt az nagyáruházláncot mely : " lejárt szavatosságú, vagy épp a szavatosság lejárati dátumához közeli élelmiszert ajánlott volna fel a bajbajutott, kitelepített embereknek, de ő ezt méltánytalannak tartotta és a felajánlást visszautasította. " Ez nem csak méltánytalan, hanem egyenesen aljas dolog!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!