Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Orbán már egyeztetett Szász Károllyal

2010. június 29. 16:05

A miniszterelnök már kedd délelőtt egyeztetést folytatott Szász Károllyal a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének jövőbeli szerepéről, miután az eddigi elnök reggel lemondott.

2010. június 29. 16:05

Farkas Ádám, a PSZÁF elnöke kedd reggel jelentette be lemondását június 30-i hatállyal. „Tekintettel arra, hogy a hatályos törvényi szabályozással összhangban 6 éves időszakra szóló kinevezésem 2009 nyarán, kevesebb mint egy évvel a közelgő választások előtt történt, úgy tartottam tisztességesnek, hogy az újonnan megalakult kormány számára lemondásommal megteremtem a lehetőséget arra, hogy a továbbiakban az általa jelölt szakember irányíthassa a felügyelet munkáját” - áll a lemondott elnök közleményében.

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője közölte: Orbán Viktor kedd délelőtt megbeszélést folytatott Szász Károllyal a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének jövőbeli szerepéről és jövőjéről. A szóvivő nem közölt részleteket.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!