Gázoló: nem látta a rendőrt

2010. július 25. 19:10

Állítása szerint nem látta a mögötte lévő rendőrt az a fiatalember, aki menekülés közben pénteken elütötte az egyik őt üldöző egyenruhást. A férfi ellen egyébként több eljárás is folyik vagyon elleni bűncselekmények miatt.

2010. július 25. 19:10

Nem szándékosan gázolt - ezt mondta újságírók előtt vasárnap a bíróságon az a férfi, aki pénteken, menekülés közben elütött egy rendőrt a Keleti pályaudvarnál. A fiatalember szerint két fegyveres rendőr állt meg előtte, ettől ijedt meg. Azt látta, hogy a mögötte lévő járőrautónak nekiment, de azt már nem, hogy elgázolt valakit. Hozzátette: ha nem mondták volna neki, hogy egy rendőr meghalt, nem is tudott volna róla. Arra a kérdésre, hogy egyáltalán miért menekült, azt válaszolta, hogy nem volt jogosítványa. Elmondása szerint egyébként az élettársa bíztatta, hogy menjen.

Arra, hogy fogyasztott-e alkoholt vagy drogot, a gyanúsított némi habozás után azt felelte, egy pohár sört ivott meg ebéd után, még órákkal a történtek előtt. A férfi ellen egyébként több eljárás is folyik vagyon elleni bűncselekmények miatt. A férfi azt mondta, egy korábbi ügye miatt pár nap múlva börtönbe kellene vonulnia. A gyanúsított egyénként most lesz harminc éves, szakmáját tekintve pedig autószerelő.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
honphibu
2010. július 26. 09:24
Ilyen és ehhez hasonlós esetek minden héten (ha nem nem minden nap) történnek. Csak ez egyrészről most egy rendőrrel történt (amúgy, ha egy szimpla nyugger vagy terhes anyuka lett volna, leszarják az egészet, miért nem figyelt jobban, az autós meg, mivel BMW-je, Audija vagy Merdzsója van, mehet tovább, pénz beszél, a rendőr meg ne ugasson), másrészt ez egy médiaesemény, ubiszezon van, kellenek az ilyen hírek, amelyen sopánkodhat a plebs.
Outer-senshi
2010. július 25. 21:19
Mi az, hogy egy előzetesben levő bűnöző nyilatkozgat?? Normálisak ezek??
all4114all
2010. július 25. 21:17
Valami nincs rendben itt még mindig, ha újságíróknak nyilatkozgathat az ilyen mocsadék. Remélem, csak arról van szó, hogy benn voltak a firkászok a bírósági meghallgatáson.
bőröndhal
2010. július 25. 21:02
Tényleg itt lenne az ideje csinálni valami rendőrség félét. Ez a szegény rendőr gyerek mennyire lehetett felkészítve? Esélye sem volt felugrani,elugrani? Szabad vajon igazoltatás közben, egy ismeretlen gépjármű elé-mögé állni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!