33 rendőrkapitányság kap támogatást

2010. október 17. 15:59

Mintegy 70 millió forintot oszt szét a Belügyminisztérium egy korábbi pályázat alapján 33 rendőrkapitányság között. Az első tíz helyezett között számos észak-magyarországi város rendőrsége is megtalálható: az ózdi és nyíregyházi 14-14 millió, az edelényi pedig több mint 9 millió forintot igényelt.

2010. október 17. 15:59

Több mint 70 millió forintnyi támogatást oszt szét a Belügyminisztérium országszerte 33 rendőrkapitányság között, egy korábban meghirdetett pályázat alapján. Az intézkedés célja a kiemelten veszélyeztetett települések közbiztonságának javítása volt.

A bíráló bizottság ajánlata alapján a támogatások végső odaítéléséről a Pintér Sándor belügyminiszter döntött. Az első tíz helyezett főként az észak-magyarországi városok közül került ki: az ózdi és  a nyíregyházi rendőrség 14-14 millió forintra adott be pályázatot, az edelényi pedig több, mint 9 millióra.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ultima Ratio
2010. október 17. 16:21
Vajon Debreceni Jóska mikor ír cikket arról, hogy ezzel a Fidesz tönkreteszi az országot, mert nem hagyják békén a bűnözőket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!