Font: A Fidesz nem hazaáruló

2011. április 18. 10:40

Font Sándor fideszes képviselő szerint Novák Előd alaptalanul nevezte hazaárulónak a kormánypártokat, hiszen a hétfőn elfogadandó alaptörvény soha nem látott mértékben védi a termőföldet és a vízkészleteket.

2011. április 18. 10:40

Font Sándor, a Fidesz országgyűlési képviselője hétfőn kijelentette: a parlament által hétfőn tárgyalt alkotmánytervezet soha nem látott mértékben védi a termőföldet és a vízkészleteket.

Novák Előd a parlament név szerinti szavazásán a következő szavak kíséretében adta le voksát: „a hazaárulókkal szemben megvédem a magyar földet.” Nagy Andor a KDNP és Font Sándor a Fidesz nevében visszautasította a hazaáruló minősítést. A nagyobbik kormánypárt képviselője szerint a Jobbik olyan jogszabály elfogadására játszik, mely ellentétes az uniós joggal, amellyel elindulhatna az uniótól való elszakadás.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2011. április 18. 21:13
A demokráciával ott a probléma, hogy a hülyék is szavazhatnak. Az internetben az a jó, hogy a hülyék következmény nélkül írhatnak hülyeséget.
HSL
2011. április 18. 21:07
Hülye kételkedők, Orbán nem lehet hazaáruló, hisz ő haza, a nemzet és a magyar nemzet maga. Ki tudja, talán maga az élet értelme.
TroppauerH
2011. április 18. 18:58
Font: unalmas már mindig a távollévő unióra hivatkozni. Igenis a volt miniszterelnökötök háromszor is kijelentette (látható a youtube-on), hogy amíg ő lesz kormányon,a hazai földek és vizek NEM eladók. Ezek szerint Orbán lemond vagy hamarosan le fog mondani , vagy hazudott. Kiváncsian várom,hogy ki lesz helyette.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!