LMP: Assisi Szent Ferenc jobb példa lenne

2011. április 09. 13:06

Az LMP a védett madarak vadászata mellett lobbizó Semjén Zsoltot bírálta.

2011. április 09. 13:06

Assisi Szent Ferenc életművének tanulmányozására hívta fel Semjén Zsolt figyelmét a Lehet Más a Politika. A párt ellenzi a miniszterelnöki helyettes védett madarak vadászata melletti lobbiját.

„Semjén Zsoltnak (...) azt javasolnánk, hogy ha mindenképpen az itáliai mintát kívánja követni a természethasználat szabályozásában, a Magyarországnak már eddig is sok keserűséget okozó olasz madár-mészárosok  kívánságai helyett tanulmányozza inkább Assisi Szent Ferenc életművét” - írta közleményében Szabó Rebeka, a párt országgyűlési képviselője.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2011. április 09. 23:10
Semjen barbar mint minden vadasz. De azert ne legyunk kepmutatoak: a taskank es a ciponk borbol van, altalaban szoktunk hust is enni, sokan hordanak szormebundat, borkabatot..Csirke, malac, marha, kecske, kihorgaszott halak..lehetne sorolni. Szoval igazan es szivbol csak az itelhetne el a vadaszokat aki tartozkodik mindettol. Mindenesetre aki puskat ragad a kezebe, hogy egy szabadon, szepen repulo madarat lelojon, vagy lesben all, hogy legyilkoljon egy szarvast vagy nyulat, az kepes mas gazembersegre is. Aki mindezt csak hasznalja..hat ok is.
Akitlosz
2011. április 09. 22:50
A kocavadászokra, pusztán szórakozásból öldöklésre semmi szükség. A háromezer hivatásos vadász el tudja látni a szükséges feladatokat. Ezekre a kocavadász fegyveres politikusokra semmi szükség az erdőkben.
Akitlosz
2011. április 09. 22:48
Semjénből sugárzik a keresztényi életigenlés. No persze amelyik élet nem keresztény ...
Honfi-fi
2011. április 09. 15:50
Alapból, vadász ellenes vagyok, legyen az akár joob, vagy bal oldali. Menjen a picsába az összes vadbarom, aki képes szórakozásból állatokat öldösni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!