Nincs szükség rendkívüli takarékosságra

2011. április 01. 12:25

Navracsics Tibor szerint elegendő a mostani 250 milliárdos zárolás, nincs szükség rendkívüli takarékoskodásra. A miniszterelnök az MTV reggeli műsorában az EU-elnökségről is beszélt.

2011. április 01. 12:25

A 250 milliárdos zárolás úgy tűnik elegendő tartalék, tehát egyelőre nincs szükség rendkívül takarékoskodásra - ezt Navracsics Tibor közölte a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában.

A miniszterelnök-helyettes értékelte az uniós elnökség eddigi időszakát: a kormány szerette volna, hogy Románia és Bulgária schengeni csatlakozása a magyar elnökség alatt történjen meg, de ez nem sikerült, mert Bulgária nem teljesítette a követelményeket. Ezen kívül a Keleti Partnerség csúcstalálkozóját is a lengyel elnökség idején rendezik meg. Hozzátette: már korábban volt megállapodás arról, hogy akármelyik ország elnöksége alatt tartják meg, a rendezvényen társelnökség lesz.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!