Jogellenesen működik a ZP és a Rio

2011. szeptember 03. 15:37

Az összeférhetetlenség miatt felkért csepeli hatóság szerint sincsenek rendben az engedélyek.

2011. szeptember 03. 15:37

Jogtalanul üzemel a Rio és a Zöld Pardon, a szórakozóhelyek lényegesen eltérnek a még 2005-ben kiadott építési engedélyektől - erősítette meg az összeférhetetlenség miatt az ügy elbírálására kijelölt csepeli önkormányzat jegyzője a korábbi szakvéleményt. Mindkét zsúfolt mulató egy olyan közparkban áll, amelyet hivatalosan két százalék erejéig lehetne beépíteni. „A felépítmények jogerős fennmaradási és használatba vételi engedéllyel nem rendelkeznek. A jogszabályok értelmében e nélkül az egységeket nem lehet használni” - jelentette ki Szeles Gábor csepeli jegyző.

A Zöld Pardont képviselő Schiffer és Társai Ügyvédi Iroda álláspontja szerint a Magyar Hírlap által közzétett értesülés valótlanul állítja, hogy a Zöld Pardon engedélyek nélkül működne. A Zöld Pardon érdekeit és hírnevét súlyosan sértő állítás miatt a Zöld Pardon - pár hónapon belül harmadszor - ismét sajtóhelyreigazítást kér a Magyar Hírlap állításai miatt (egy esetben a bíróság már jogerősen a Zöld Pardonnak adott igazat).

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MacPhisto
2011. szeptember 05. 13:36
Esetleg hazudik az MH? http://hetivalasz.hu/itthon/egyszer-mar-nyertek-41054/
OrangeOrder
2011. szeptember 05. 01:36
De bazmeg, mennek tüntetni ezernyien. Megértem őket is, mert jó programok voltak fillérekért - most a sörről meg a kiszolgálásról ne beszéljünk. Csak abba nem gondolnak bele, hogy az egész egy évtizeden keresztül szabálytalanul működött, és még a viszonylag távol levő lakóházak lakosait is kicsinálták. Láttátok, a Schönherzcel szembeni éjjel-nappalinál milyen mocsok volt? Vagy a környező parkokban? Még be se mentek a ZP-be, de hugyozni, szemetelni, inni azt tudtak mindenhol.
Aldo Raine hadnagy
2011. szeptember 04. 06:45
A fajtám ember,de nem bassza a csőrömet.Nincs is. Csak példaként említettem, egy engedély, és mindenféle szabályszerű és törvényes döntés nélkül épült szobrot.Lényegtelen hogy turul alakú. Tudod,a forma nem mentesít a törvények alól. Például ha én Orbán Viktor kertjében szeretnék lakni, és ott engedély nélkül felhúznék egy turul alakú kis villát, akkor ha le akarná bontatni, mondhatnám rá hogy egy nemzetgyalázó zsidó, vagy valami hasonló szélsőjobbos söpredéktől megszokott szellemességet?
Aldo Raine hadnagy
2011. szeptember 04. 00:14
" Jogtalanul üzemel a Rio és a Zöld Pardon, a szórakozóhelyek lényegesen eltérnek a még 2005-ben kiadott építési engedélyektől - erősítette meg a csepeli önkormányzat jegyzője a korábbi szakvéleményt." Na és? Tudunk olyan építményről,ami önkormányzati testületi döntés hiányában,engedély nélkül és törvénytelenül épült. Számít az? Húzni kell az időt,aztán csak megmaradhat.Vagy csak bizonyos törvénytelenségeket lehet elnézni?Esetleg kell egy turul a ZP közepére,és akkor aki be akarja záratni,az nemzetáruló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!