Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Kegyelmi kérvényén bukhat el az ír gázoló

2012. október 27. 11:10

A strasbourgi bíróságra került az ír gázoló ügye, a Blikk szerint számos bizonyíték van arra, hogy Ciaran Tobin pontosan tudta, hogy elfogatóparancsot adtak ki ellene.

2012. október 27. 11:10

A Blikk információi szerint bizonyítékok vannak arra, hogy Ciaran Tobin tudott arról, hogy elfogatóparancsot adtak ki ellene a Leányfalun elgázolt két kisgyermek miatt, vagyis nem igaz az ír legfelsőbb bíróság azon álláspontja, hogy a gázoló nem szökött el Magyarországról.

A lap szerint a Zoltai család valószínűleg több erre vonatkozó bizonyítékot is elvisz majd a strasbourgi bíróságra. Ilyen bizonyíték többek között, hogy Tobin kegyelmet kért a köztársasági elnöktől, amit viszont elutasítottak, illetve hogy két ügyvédet is megbízott Magyarországon.

Zoltaiék azért fordultak a strasbourgi bírósághoz, mert kifogásolták, hogy Írországban csak Tobin védekezését fogadták el, aki arra hivatkozott, hogy nem ismerte az ítélet tartalmát.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
next mindig élni fog
2012. október 27. 11:39
Az írek miért nem baltázzák le ezt az ügyet? Hm!
Antigoné
2012. október 27. 11:38
Az íreknek sem kellene ennyire védenie egy - belátom, szándéka ellen, de - gyerekgyikost. Remélem, az európai bíróságon normális ítészek vannak, nem úgy, mint nálunk. (Naivitás?)
Gombóc XVI. Artúr
2012. október 27. 11:27
Remélem nálunk fog kikötni a végén. Azt a másfél évet is nagyon hosszúnak érezné, amikor Jancsiból Juliskát csinálnak belőle odabent...
aztabazta
2012. október 27. 11:23
Mi a f*szomat csinal az ir nagykovet Budapesten ? Mi a f*szomnak nem rugjak ki az orszagbol ? Szanalom a kobon a baltasOrban politikaja !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!