Kovács: Keményebb fellépést követelnek a konzultálók

2015. június 07. 11:27

A nemzeti konzultációban eddig feldolgozott 200 ezer válaszról tartott sajtótájékoztatót Kovács Zoltán kormányszóvivő és Pósán László. A válaszadók szerint nincs terrorveszély, de még lehet.

2015. június 07. 11:27

A nemzeti konzultáció során eddig beérkezett 400 ezer válasz felét feldolgozták már. Ezekből az látszik, hogy a nagy többség határozottabb, keményebb fellépést vár Magyarországtól és az Európai Uniótól bevándorlásügyben - jelentette ki Pósán László országgyűlési képviselővel közösen tartott sajtótájékoztatóján Kovács Zoltán kormányszóvivő.

Kovács arról is beszélt, az eddigiekből úgy tűnik, a válaszadók 90 százalék szeretné, ha szigorodnának a bevándorlási szabályok, és ugyanennyien gondolják úgy, hogy a népességi problémákra nem a bevándorlás, hanem a családtámogatás jelenti a megoldást. 

A feldolgozott válaszok alapján a lakosság nem érzi magát veszélyben a nemzetközi terrorizmus miatt, de a konzultálók többsége egyetért azzal, hogy ez később megváltozhat. 

Pósán László vagy a kérdés nemzeti hatáskörbe kerülését reméli, vagy azt, hogy az Unió változtat eddigi politikáján, és hatékonyabban szabályozza azt.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2015. június 08. 09:44
A kétszínű, mocskos FIDESZ MAFFIA: http://alfahir.hu/jo_uzlet_a_letelepedes
csuka
2015. június 08. 09:44
A kétszínű, mocskos FIDESZ MAFFIA: http://alfahir.hu/jo_uzlet_a_letelepedes
csuka
2015. június 08. 07:06
"Magyarország jobban teljesít! Nem kapnak fizetést a tanárok Posted on 2015/06/07Szerző: Admin Március óta nem fizet bért a ceglédi óraadó pedagógusoknak a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK). Ezt a tankerület vezetője is elismerte, amikor a Ceglédi Panoráma hírportál szembesítette a KLIK-et egy tanár édesanyjának panaszos levelével." https://balrad.wordpress.com/2015/06/07/magyarorszag-jobban-teljesit-nem-kapnak-fizetest-a-tanarok/ CSAK A FIDESZ MAFFIA !
Tintamin
2015. június 07. 23:06
200000????? Többség??? Segghülye vagy Zolikám???? MAtekból bukó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!