Dúró Dóra: Túl vannak terhelve a diákok

2016. február 08. 13:57

A Jobbik szerint szükséges volt a közoktatási államtitkár menesztése, a párt azonban szakmai változtatásokat is szükségesnek lát a közoktatásban. Dúró Dóra a Hír TV reggeli műsorában elmondta: pártja nemzeti konzultációt is indítana az oktatásról.

2016. február 08. 13:57

Dúró Dóra a KLIK pedagógusokat érintő fenyegetéseiről is beszélt: a Jobbik vizsgálatot kezdeményezett az ügyben. A politikus szerint a magyar oktatási rendszer azonban nem lesz jobb, ha politikai színezetet kap, a vitának egy szakmai mederben kéne folynia.

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. február 09. 19:00
"Dúró Dóra: Túl vannak terhelve a diákok" Nagyon igaza van. A magyar oktatási rendszer hanyatlik a háború befejezése óta. Jó sokáig jól mentek azok az intézmények amiket még a Horthy időszakból maradtak hátra de azokat rendszeresen és fokozatosan rombolták a Rákosi (Rosenfeld) és Kádár (Csermanek) kommunista diktatúrák alatt. Gengszterváltás kezdetére szétrugtak már jóformán mindent ami értékes volt. A Horty rendszerből hátramaradt technikumok a gimnáziumokkal párhuzamosan egy olyan oktatási rendszert alkottak ami nagyon sok 56-ost nagyon jól felkészített a nyugati főiskolákra. Ma ez már nincs. Csermanekék szétrugták. Gyurcsány és Orbán nem értik, hogy mi a probléma mert idióták. Fra volt amikor az egyik technikumi tanárunk bemutatott egy fizikai egyenletet és hozzá tette, hogy ez az egész világban ugyan úgy érvényes. Ki gondolta volna, hogy néhány év és magunktól bebizonyosodunk igazába? Szétvertetek valamit ami jól működött. A diákok túlterhelése nem a megoldás mert az csak robotokat, nem gondolkozó diákokat nevel. Néhány idióta Doracskazik meg Dórikázik de olyan ostobák, hogy ezek szót se érdemelnek. Csak köpködnek.
Mindjárt
2016. február 09. 18:46
A kommunista MSZP/DK és kommunista Fidesz annyi kárt okozott a magyar oktatásnak, hogy szégyelhetnék magukat és elbújhatnának valahová. Jobbik és Dúró Dóra szeretne ezen javítani de az agyhalott zsideszbolsik és sunyi maszoposok csak köpködni tudnak. Problémák vannak a magyar közoktatásnban, nagy problémák és a problémákat nem a Jobbik okozta hanem azok akik köpködnek a Jobbikra.
Tintamin
2016. február 09. 17:52
Doracska szep peldaja annak a butuska, onallo gondolatokol mentes, de szorgalmas fajtanak, akit a mi iskolarendszerunk kitermelt....
catalina9
2016. február 09. 13:42
Már a Jobbik is ráállt erre a liberóta nyafogásra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!