Itt vannak a legjobb képek az idei csíksomlyói búcsúról

2017. június 03. 14:09

Nemzet, haza, összefogás. Javában zajlik a csíksomlyói búcsú, itt vannak az eddigi legjobb fotók a csíksomlyói hegynyeregből.

2017. június 03. 14:09

Összegyűjtöttük az interneten fellelhető legjobb fotókat az idei csíksomlyói búcsúról. Szombatra több százezer magyar és székely gyűlt össze a csíksomlyói hegynyeregben, a képek magukért beszélnek: 

Menet érkezik a csíksomlyói kegytemplomból a csíksomlyói búcsún tartott szentmisére. 

Áder János köztársasági elnök és felesége. 

Zarándokok tartanak a csíksomlyói búcsúba. 

Zarándokok sátrai a Kissomlyó-hegy és a Nagysomlyó-hegy közötti nyeregben. 

(MTI)

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csender
2017. június 04. 14:15
P(ny)uszikának mindegy, hogy érett vagy éretlen, mert ő csak az aszaltat szereti. Mazsola, de nagyon ért a szentmiséhez.
Agnieszka
2017. június 04. 07:08
Ezek a kommentek mindennél világosabban tükrözik a magyar tragédiát. A gyűlölet micsoda mély ronda bugyrai kellenek ahhoz, h. a csíksomlyói búcsú nagyon szép képeiről vad egyház és Fidesz ellenesség bugyogjon föl a beíróból, mert neki erről is csak ez jut eszébe. Van ebben valami gátlástalan is, azért érezni kellene, h. ez NEM a természetes gondolat társítás.
3M..
2017. június 03. 23:41
A legjobb képek kizárólag magyarokról készülhettek volna. Áder eleve meg sem jelenhetett volna ottan. Csak a Nemzet! http://24.p3k.hu/app/uploads/2012/07/ader-a-siratofalnal.jpg Szebb Jövőt!
nyugalom
2017. június 03. 21:18
Egyeseknek mindenről ugyanaz jut eszébe! Szegények, lelki toprongyok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!