Félmillió forinttal segített Kenderesi egy bajba jutott családon

2017. július 02. 15:44

Egy négy gyermekes családnak porig égett a háza, az olimpiai bronzérmes úszó, Kenderesi Tamás segített rajtuk.

2017. július 02. 15:44

Összesen 523 ezer forinttal segítette az olimpiai bronzérmes úszó, Kenderesi Tamás azt a négy gyerekes családot, akiknek a tolnai megyei Decsen porig égett a családi házuk. Kenderesi egyébként szintén a megyéből, Aparhantról származik. A riói olimpián viselt melegítőjét jótékony célra ajánlotta fel, a végső licithez pedig további 205 ezer forintot adott hozzá a 20 éves sportoló.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2017. július 02. 19:57
Fasza gyerek vagy Tomi. Sok sikert az úszásban és az életben.
formaegy
2017. július 02. 17:37
Minden tisztelet! Sajnos az embernek egyből a sok nagypofájú politikus jut eszébe, akik fröcskölő szájjal kiabálják a szegénységet szavazatvadász célból, de egyiknek sem jut eszébe, hogy saját zsebből segítsen. Igen, itt most az MSZP-re gondolok a nap, mint nap bécsi kapu szájjal rikoltozó Bangóné Borbély Ildikóra, a pénzzel teletömött zsebbel indított éhségmenetre Nyakó Istvánnal az élen, és újabban a hazug, Botka rikácsolásra...... Olyan nagy pofával tudnak ordibálni, csak amikor tettekkel kellene bizonyítani kárálásukat, sehol nincsenek. Ja, akik a vakok intézetétől a támogatást is megvonták.... Sajnálatos, hogy egy ilyen tiszteletet érdemlő emberi cselekedet mellett amit Kenderesi mutatott, egyből a hazug káricsálók jutnak az ember eszébe! Aki pedig olyan nagy pofával tudja Hosszú Katinka nevét a szájára venni, először nézzen utána a tényeknek! Nem mindenki veri a mellét ha segít. Azt az MSZP teszi az üres, értéktelen fröcsögésével!
Burmin
2017. július 02. 17:10
Nemes gesztus, sokgyerekes család szülötte, átérzi a bajt...
1istvan
2017. július 02. 16:50
hosszú meg teátrálisan tépi a 12 millás szerződést!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!